Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

Centar za socijalni rad

Centar za socijalni rad je u toku trajanja vanrednog stanja usled epidemije virusom Covid -19  u Republici Srbiji, korisnicima novčane socijalne pomoći, relizovao dodelu jednokratne novčane pomoći.  Pomoć su dobile 74 porodice, korisnici novčane socijalne pomoći,  u iznosu od 4.000 dinara. Sredstva u iznosu od 296.000,00 dinara obezbeđena su iz budžeta Opštine Bački Petrovac.

Opširnije: Pomoć i podrška materijalno najugroženom stanovništu za vreme epidemije virusom COVID - 19

Opširnije: Procedura za dobijanje dozvole za kretanje u vreme zabrane kretanja

Građanin se obraća zahtevom za izdavanje dozvole za kretanje u vreme zabrane kretanja jedinici lokalne samouprave u mestu u  kojem živi.

Opširnije: Procedura za dobijanje dozvole za kretanje u vreme zabrane kretanja

Opširnije: Izdavanje dozvola za kretanje tokom policijskog časa

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, po ovlašćenju predsednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić, tokom vanrednog stanja, u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova kontrolisaće i vršiće izdavanje dozvola za kretanje u vreme policijskog časa.

Opširnije: Izdavanje dozvola za kretanje tokom policijskog časa

Vlada Republike Srbije, na predlog ministra za rad, zapošlјavanje, boračka i socijalna pitanja Zorana Đorđevića, donela je Zaklјučak  da se korisnicima kojima pravo na isplatu socijalnih davanja ističe 15. marta 2020. godine i kasnije, a nadležni organ nije odlučio o dalјem korišćenju, to pravo produžava na osnovu ranije donetih rešenja, najduže tri meseca, odnosno dok traje vanredno stanje.

Opširnije: SAOPŠTENJE ZA JAVNOST ISPLATA SOCIJALNIH DAVANJA

Strana 1 od 16

Potkategorije