Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

Centar za socijalni rad

Opširnije: Procedura za dobijanje dozvole za kretanje u vreme zabrane kretanja

Građanin se obraća zahtevom za izdavanje dozvole za kretanje u vreme zabrane kretanja jedinici lokalne samouprave u mestu u  kojem živi.

Opširnije: Procedura za dobijanje dozvole za kretanje u vreme zabrane kretanja

Opširnije: Izdavanje dozvola za kretanje tokom policijskog časa

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, po ovlašćenju predsednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić, tokom vanrednog stanja, u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova kontrolisaće i vršiće izdavanje dozvola za kretanje u vreme policijskog časa.

Opširnije: Izdavanje dozvola za kretanje tokom policijskog časa

Vlada Republike Srbije, na predlog ministra za rad, zapošlјavanje, boračka i socijalna pitanja Zorana Đorđevića, donela je Zaklјučak  da se korisnicima kojima pravo na isplatu socijalnih davanja ističe 15. marta 2020. godine i kasnije, a nadležni organ nije odlučio o dalјem korišćenju, to pravo produžava na osnovu ranije donetih rešenja, najduže tri meseca, odnosno dok traje vanredno stanje.

Opširnije: SAOPŠTENJE ZA JAVNOST ISPLATA SOCIJALNIH DAVANJA

Rad Centra za socijalni rad, za vreme trajanja vanrednog stanja, оrganizovan je  svaki radni dan u trajanju od 7.00 – 15.00 časova.

Opširnije: OBAVEŠTENJE Centra za socialni rad opštine Bački Petrovac

Opširnije: U ORGANIZACIJI CSR BAČKI PETROVAC ODRŽANA OBUKA

Centar za socijalni rad Bački Petrovac u saradnji sa  Ekumenskom humanitarnom organizacijom i Institutom za onkologiju Vojvodine, Sremska Kamenica,  organizovao je obuku na temu „Funkcionalne i psihološke potrebe onkoloških pacijenata“, koja je održana u utorak i sredu, 10. i 11. marta 2020. godine u Bačkom Petrovcu u prostorijama Doma zdravlja Bački Petrovac.

Opširnije: U ORGANIZACIJI CSR BAČKI PETROVAC ODRŽANA OBUKA "FUNKCIONALNE I PSIHOLOŠKE POTREBE ONKOLOŠKIH...

Strana 1 od 16

Potkategorije