Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

Centar za socijalni rad

Opširnije: Sajam usluga socijalne zaštite u Novom Sadu

Sajam usluga socijalne zaštite u Novom Sadu koji će se održati 08.04. 2017.godine u periodu od 9,00 - 19,00 časova u centralnom holu Spens-a. Cilj Sajma usluga socijalne zaštite je umrežavanje javnih i privatnih ustanova u sistemu socijalne zaštite u cilju informisanja građana o svojim pravima u oblasti socijalne zaštite i vrstama usluga koje su im dostupne,

Prateći programi sajma i stručni skupovi su otvoreni za sve zainteresovane...

Opširnije: Sajam usluga socijalne zaštite u Novom Sadu

Opširnije: Promocija usluge povremeni porodični smeštaj

Centar za socijalni rad opštine Bački Petrovac je 27.03.2017. godine u prostorijama Turističke organizacije Bački Petrovac realizovao promociju usluge Povremeni porodični smeštaj. Promociji su prisustvovali predstavnici zdravstvenog, obrazovnog sistema, lokalne samouprave, opštinske Komisije za procenu potreba za pružanjem dodatne podrške detetu i učeniku kao i predstavnici pisanih i elektronskih medija.

Opširnije: Promocija usluge povremeni porodični smeštaj

Opširnije: Potpisivanje protokola sa CPSU

Dana, 23.01.2017. godine u prostorijama Centra za socijalni rad održan je radni sastanak v.d. direktorke centra Biljana Drakulić i stručnih radnika centra sa direktorkom Centra za porodični smeštaj i usvojenje Novi Sad, Ivanom Koprivicim i supevizorom centra Vesnom Aničić. Na sastanku su stručni radnici razmenili svoja iskustva u dosadašnjem radu kao i i aktivnosti koje predstoje u narednom periodu u okviru saradnje ove dve ustanove.

Opširnije: Potpisivanje protokola sa CPSU

Centar za socijalni rad Opštine Bački Petrovac je u toku decembra realizovao dodelu jednokratne novčane pomoći porodicama sa decom kao i ostarelim, samačkim domaćinstvima bez porodične podrške u cilјu zadovolјenja egzistencijalnih potreba kao podrška i pomoć porodicama za prevazilaženje predstojećeg zimskog perioda. Porodice koje su obuhvaćene akcijom nalaze se u sistemu socijalne zaštite kroz ostvareno pravo na novčanu socijalnu pomoć.

Opširnije: Dodela jednokratne novčane pomoći

Opširnije: Tribina „NASILJE JE ZLOČIN - PRIJAVITE GA“

U petak 2. decembra 2016.godine u velikoj sali Skupštine opštine Bački Petrovac sa početkom u 18.00 časova održana je tribina u okviru međunarodne kampanje „16 dana aktivizma borbe protiv nasilje nad ženama“ pod nazivom „ NASILJE JE ZLOČIN – PRIJAVITE GA“ . Organizator ove tribine je bio Savet za rodnu ravnopravnost Skupštine opštine Bački Petrovac u saradnji sa Pokrajinskim zavodom za ravnopravnost polova.

Opširnije: Tribina „NASILJE JE ZLOČIN - PRIJAVITE GA“

Strana 13 od 17

Potkategorije