Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+
Menu

  JAVNI POZIV

ZA UČEŠĆE U PROGRAMU ZA POVEĆANJE KONKURENTNOSTI PREDUZETNIKA, PREDUZETNIČKIH RADNJI, MALIH I SREDNJIH PREDUZEĆA NA TERITORIJI OPŠTINE BAČKI PETROVAC

 Opština Bački Petrovac i Regionalna razvojna agencija Bačka objavljuju javni poziv za prijavu zainteresovanih polaznika Programa za povećanje konkurentnosti preduzetnika, preduzetničkih radnji, malih i srednjih preduzeća sa teritorije Opštine Bački Petrovac.

 Program obuka sprovodiće se u Opštini Bački Petrovac u periodu od maja do juna 2013. godine. Program obuka se sprovodi po metodologiji Nacionalne agencije za regionalni razvoj, a obuke drže sertifikovani predavači Akreditovane Regionalne razvojne agencije Bačka.

 Ciljevi sprovođenja ovog programa su obuka do 100 fizičkih lica koja su zainteresovana da pokrenu sopstveni biznis i 50 malih i srednjih preduzeća i preduzetničkih radnji koja žele da povećaju konkurentnost svog poslovanja.

 Učešće u programu obuka za sve polaznike je besplatno. Svi polaznici nakon završenog programa obuka dobijaju Sertifikat koji je priznat od strane Nacionalne službe za zapošljavanje, Fonda za razvoj Republike Srbije i drugih republičkih organa.

 

 Prijavne formulare za prijave na obuke za pravna ili fizička lica možete preuzeti na sajtu opštine http://www.backipetrovac.rs/ , ili lično u kancelariji ispostave Nacionalne Službe za Zapošljavanje, ul. Maršala Tita 5-7, ili u KLER Opštine Bački Petrovac, Kolarova 6, kancelarija broj 7 (I sprat).

 

 OPIS OBUKA:

 1.   Kako započeti sopstveni biznis - start up paket (ciljna grupa: fizička lica, preduzetnici, nezaposlena lica ) - trajanje obuke 3 dana,

od 27. -29. 05.2013. godine. Sertifikati koji se dobijaju na ovoj obuci su priznati od strane Nacionalne službe za zapošljavanje u programima dodele subvencija za samozapošljavanje. 

 2.   Priprema biznis plana i poslovanje sa bankama (ciljna grupa: mala i srednja preduzeća, preduzetničke radnje, potencijalni preduzetnici) - trajanje obuke 2 dana.

 3.   Inovacije - uvod (ciljna grupa: mala i srednja preduzeća, preduzetničke radnje, potencijalni preduzetnici) - trajanje obuka 1 dan.

 4.   Izvoz za one koju prvi put izvoze (ciljna grupa mala i srednja preduzeća, preduzetničke radnje) - trajanje obuka 2 dana.

 5.   Prodaja i marketing (ciljna grupa: mala i srednja preduzeća, preduzetničke radnje) - trajanje obuka 2 dana.

 6.   Priprema za jedinstveno evropsko tržište (ciljna grupa mala i srednja preduzeća, preduzetničke radnje) - trajanje obuke 1 dan.

 7.   Informacione tehnologije i poslovanje (ciljna grupa mala i srednja preduzeća, preduzetničke radnje) - trajanje obuke 1 dan.

 

Zainteresovani kandidati prijavu treba da dostave putem e-maila na adresu JLIB_HTML_CLOAKING, ili putem preporučene pošte na adresu Opštine Bački Petrovac, Kolarova 6, 21470 Bački Petrovac, sa naznakom ''prijava za obuku preduzetnika'' ili lično na pisarnici Opštine Bački Petrovac (Kontakt:Jan Jovankovič, 021 780 378, lokal 118).

 Kandidati se mogu prijaviti najviše na 3 ponuđene obuke

 

Konkurs je otvoren do 23. maja 2013.godine.

 

word.gif Javni poziv za povećanje konkurentnosti - tekst konkursa

word.gif Javni poziv - Prijavni formular - fizička lica

word.gif Javni poziv - Prijavni formular - Pravna lica

ZAIZBORE2020

Plakat PROGRAM SNS 2021 web1

sergej ćetković web

JAZAVAC2

Преузимање докумената

SREDNJOROCNI PLAN2

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

Архива - Јавни позиви