Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

naslovna

У недељу 22. децембра 2019. године у Бачком Петровцу на Тргу слободе одржан је десети по реду Божићни базар. Из године у годину ова већ традиционална манифестација је у нашој средини постала више него успешна чији је циљ да покрене божићно расположење и дух не само током Божића, већ током целог адвентног периода и свим грађанима понуди програм и садржај по угледу на Божићне базаре у другим европским државама.

И ове године су на базару своје производе представили и промовисали удружења грађана, самостани излагачи и пољопривредни произвођачи  из Бачког Петровца као и са територије целе Војводине.

Свечано отварање Божићног базара је почело у 14.00 часова уз обраћање председника Општине Бачки Петровац Срђана Симића. У наставку манифестације је одржан пригодан културно – уметнички програм посвећен Божићу на којем су учествовала деца из основних школа, млади и солисти са територије наше општине. На радост најмлађих ту је био и Деда Мраз који је не само учесницима програма већ и осталој деци која су овом приликом дошла на манифестацију делио божићне пакетиће које су за њих обезбедили Општина Бачки Петровац  и  Марбо Продукт из Маглића а деца из удружења са посебним потребама „МИ“ из Бачког Петровца и „ ЗАГРЉАЈ“ из Кулпина направила су поклоне у  виду божићних икебана за старије учеснике програма.

Главни организатор Божићног базара је Општина Бачки Петровац у сарадњи са Туристичком организацијом Општине Бачки Петровац

У вечерњим часовима љубитељи забавне музике су могли да се забаве уз ЛЕГО БЕНД & АНДРЕА & НИНА који је уједно и затворио ову манифестацију.

ZAIZBORE2020

Преузимање докумената

BANER RAZVOJ

Virtuelni matičar

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

informator o radu

Pregled javne imovine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac