Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+
Menu

naslovna

У оквиру летњег кампа у организацији невладине организације YМЦА Србија, која се већ традиционално одржава сваке године за време летњег  распуста, Општину Бачки  Петровац су дана 27. јуна 2019. године посетила деца из Основне школе „Јан Чајак“ из Бачког Петровца која су учесници овог кампа у пратњи волонтера YМЦА.

Циљ кампа је омогућити деци да на креативан и користан начин искористе своје слободно време током школског летњег распуста и промовисати здраве стилове живота. Овогодишњи камп има између осталог задатак да кроз игру и забаву приближи деци словачку традицију и културу кроз посету разних словачких институција у нашој општини. Камп траје шест дана  а учесници истог су деца узраста од 8 до 13 година из Бачког Петровца и Кулпина.  Окупљају се свако јутро у просторијама удружења и након тога бицикловима крећу у обилазак институција, предузећа, организација и удружења.

Децу је у великој сали Скупштине општине примио председник општине Срђан Симић са својом помоћницом Јасном Шпрох. Заједно су им ближе објаснили сам рад локалне самоуправе, њену улогу према грађанима и стрпљиво им одговарали на сва њихова питања.

deti 04

deti 08

deti 10

deti 15

deti 18

deti 22

deti 25

IMG 6284

 

ZAIZBORE2020

Преузимање докумената

BANER RAZVOJ

Virtuelni matičar

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

informator o radu

Pregled javne imovine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac