Obeležen 3. decembar - Međunarodni dan osoba sa invaliditetom

DSC 6894p

U velikoj sali Skupštine opštine Bački Petrovac 03. decembra 2017. godine obeležen je Međunarodni dan osoba sa invaliditetom

Ovim okuplјanjem podržana je ideja o potrebi pobolјšanja kvaliteta života osoba sa invaliditetom, o jednakosti lјudskih prava i ravnopravnom učešću u svim segmentima javnog života. U tu čast predsednik Opštine Bački Petrovac Srđan Simić primio je i ugostio decu iz udruženja sa posebnim potrebama „MI“ i „ ZAGRLjAJ“ sa teritorije opštine, udruženje invalida rada kao i pojedine osobe sa invaliditetom među koji sa se našli Stevan Nakić i Arsen Arsenović.

Predsednik opštine Srđan Simić nije krio svoje oduševlјenje velikim brojem učesnika i tim povodom je istakao da naša lokalna samouprava po prvi put obeležava ovako nešto i da ovaj dan treba da ukaže na bolјe razumevanje ovih osoba, pomogne da lјudi postanu svesniji prava, dostojanstva i dobrobiti osoba sa invaliditetom, i da se podigne nivo svesti o važnosti njihovog integrisanja u sve aspekte života, od ekonomskih i političkih, do društvenih i kulturnih.

Nakon svečanog prijema, priređena je kratka zakuska i osveženje za sve učesnike.

DSC 6854

DSC 6871

 

zastava222BANER

Budi popisivac

kulen3

vakcina19

sdsadas

JAVNO DOSTAVLJANJE

izbori2022

bilbord izmena baner

kupci 1

baner2022

Popis

JAZAVAC2

za sajt

Преузимање докумената

SREDNJOROCNI PLAN2

PLAN RAZVOJA3

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

банер сајт српски ћирилица

Pregled javne imovine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика