Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

naslovna

У уторак 12.03.2019. године са почетком у 9.00 часова у великој сали Скупштине општине Бачки Петровац одржана је презентација Националне служба за запошљавање - филијале Нови Сад на тему  Јавни позиви и конкурси за реализацију програма и мера активне политике запошљавања Националне службе за запошљавање за 2019. годину.

Циљ ове презентације је био да се што више послодаваца упозна са актуелним програмима и мерама, да се што више анимирају нови послодавци, посебно мала и средња предузећа, која до сада нису користила мере активне политике запошљавања Националне службе за запошљавање. На овај начин се тежи ка томе да се обезбеди већа доступност оваквог вида подршке ширем кругу послодаваца и остваре постављени циљеви у смислу већег броја запошљавања са евиденције Националне службе за запошљавање.

Говорници на презентацији су били Смиљана Радовановић, начелница за образовање и обуке, филијала Нови Сад, Љиљана Берић, начелница одељења за програме запошљавања и предузетништво, филијала Нови Сад, Душан Марјановић, начелник одељења за посредовање у запошљавању и планирање каријере, филијала Нови Сад и Невена Живковић Штековић, службеница за методологију програма запошљавања, Покрајинска служба за запошљавање АПВ. Учешће на презентацији је узео и Милан Новаковић, начелник Јужнобачког управног округа.

Присутнима на презентацији су се поздравним говором обратили Татјана Видовић, директорка филијале Нови Сад као и Срђан Симић, председник Општине Бачки Петровац.

 

ZAIZBORE2020

Преузимање докумената

BANER RAZVOJ

Virtuelni matičar

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

informator o radu

Pregled javne imovine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac