Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+
Menu

grb-opstine-vesti.pngDana 07.09.2021. godine održana je 38. (telefonska) sednica Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac.
Kontaktirani su sledeći članovi Opštinskog veća: Jasna Šproh, Srđan Simić, Srđan Stojanović, Ondrej Bovđiš, Jana Zabunov, Aleksandar Nakić i Gavra Govorčin.

Zapisnik je sačinila Kristina Benka Stojisavlјević, sekretar Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac.
Sednicu je po hitnom postupku sazvala predsednica Opštinskog veća, tako što je svim članovima Opštinskog veća elektronskim putem poslat predlog dnevnog reda sa materijalom, radi razmatranja, a sekretar Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac je kontaktirao članove Veća koji su se izjašnjavali povodom jedne tačke dnevnog reda.D N E V N I  R E D1. Razmatranje predloga, te donošenje:
A) Odluke o izboru direktnih korisnika mera energetske sanacije,
B) Odluke o prenosu sredstava u postupku sprovođenja mera energetske sanacije u domaćinstvima na teritoriji Opštine Bački Petrovac za 2021. godinu;
V) Odluke o raspisivanju javnog poziva za učešće građana i stambenih zajednica u sprovođenju mera energetske sanacije u domaćinstvima na teritoriji Opštine Bački Petrovac za 2021. godinu,
G) Pravilnika o sufinansiranju mera energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova

Povodom 1. tačke dnevnog reda Opštinsko veće Opštine Bački Petrovac je donelo: Odluku o izboru direktnih korisnika mera energetske sanacije, Odluku o prenosu sredstava u postupku sprovođenja mera energetske sanacije u domaćinstvima na teritoriji Opštine Bački Petrovac za 2021. godinu, Odluku o raspisivanju javnog poziva za učešće građana i stambenih zajednica u sprovođenju mera energetske sanacije u domaćinstvima na teritoriji Opštine Bački Petrovac za 2021. godinu i Pravilnik o sufinansiranju mera energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova.
Odluka o izboru direktnih korisnika mera energetske sanacije i Javni poziv za učešće građana i stambenih zajednica u sprovođenju mera energetske sanacije u domaćinstvima na teritoriji Opštine Bački Petrovac za 2021. godinu će biti objavlјeni na zvaničnoj internet stranici Opštine Bački Petrovac kao i na oglasnoj tabli Opštine Bački Petrovac, a Pravilnik o sufinansiranju mera energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova u Službenom listu Opštine Bački Petrovac.

NAPOMENA: Svi izrazi, pojmovi, imenice, pridevi i glagoli u ovom Izveštaju koji su upotreblјeni u muškom gramatičkom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola.

ZAIZBORE2020

Plakat PROGRAM SNS 2021 web1

sergej ćetković web

vakcina19

JAZAVAC2

Преузимање докумената

SREDNJOROCNI PLAN2

PLAN RAZVOJA3

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

банер сајт српски ћирилица

Pregled javne imovine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac