Poseta ministra Krkobabića Opštini Bački Petrovac

naslovna

Dana 07. avgusta 2019. godine sa početkom u 12.00 časova Opštinu Bački Petrovac je posetiti ministar bez portfelјa  zadužen za regionalni razvoj i rad javnih preduzeća Milan Krkobabić.

Naime ministar Krkobabić je sa svojim saradnicima, predsednikom Akademijskog odbora za selo Srpske akademije nauka i umetnosti Dpagan Škorić, predsednikom Zadružnog saveza Vojvodine Radisavom Jovanovim i Branislavom Gulanom, agroekonomskim analitičarem, održao radni sastanak u maloj sali Skupštine opštine Bački Petrovac sa rukovodstvom opštine na čelu sa predsednikom opštine  Srđanom Simićem, opštinskim službama zaduženim za polјoprivredu, direktorima i članovima zadruga kao i polјoprivrednicima iz naše opštine.

Sastanak se vodio na temu ravnomernog regionalnog razvoja Srbije kroz oživlјavanje zadrugarstva i aktivnosti nacionalnog tima za preporod sela Srbije.

Ovaj sastanak je predvođen predhodnim dobijenim podsticajnim sredstvima od strane Ministarstva po konkursu za Program podrške sprovođenju mera ravnomernog regionalnog razvoja Republike Srbije, učešćem države u ekonomsko–finasijskim podsticajima za osnivanje novih zadruga i investicione projekte postojećih zadruga.

Nakon sastanaka u opštini, svi prisutni su obišli Zemlјoradničku zadruzi «Zlatno zrno» Bački Petrovac koja je dobila podsticajna sredstva za 2018. godinu.

DSC 01

DSC 02

DSC 03

DSC 04

DSC 05

DSC 06

DSC 07

DSC 08

DSC 09

DSC 10

DSC 11

DSC 12

DSC 13

DSC 14

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика