Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

potpisivanje ugovora

У петак 03. новембра 2017. године са почетком у 14.00 часова у малој сали Скупштине општине Бачки Петровац реализовано је потписивање Уговора између Општине Бачки Петровац коју заступа њен председник Срђан Симић и ДОО „ПУТ ИНВЕСТ“ Сремска Каменица кога заступа Иван Плазонић.

Наиме, предмет Уговора је извођење радова на oјачању и рехабилитациjи коловозне конструкције пута од Бачког Петровца до Кулпина.

Ради подсећања, председник Покрајинске владе Игор Мировић и директор Управе за капитална улагања АП Војводине Недељко Ковачевић су у јулу уручили уговоре представницима градова, општина, здравствених институција и институција социјалне заштите, које су оствариле право на бесповратна средства на јавним конкурсима Управе за капитална улагања АП Војводине.

Средства су додељена за финансирање и суфинансирање пројеката у областима саобраћајне инфраструктуре, водоснабдевања и заштите вода, локалног и регионалног економског развоја, образовања, здравствене и социјалне заштите.

Тим поводом је Општини Бачки Петровац додељено 90.572.294,40 динара за пројект „Рехабилитација и ојачање коловозне конструкције пута Бачки Петровац – Кулпин“.

potpisivanje ugovora2