Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

Centar za socijalni rad

Čítať ďalej: Spolupráca Rady pre bezpečnosť cestnej premávky a Strediska pre sociálnu prácu

Rada pre bezpečnosť cestnej premávky na území Obce Báčsky Petrovec vo svojej akcii zameranej na zvýšenie  bezpečnosti detí prostredníctvom rozdelenia detských autosedačiek,  zaobstarala autosedačku pre potreby Strediska pre sociálnu prácu.

Čítať ďalej: Spolupráca Rady pre bezpečnosť cestnej premávky a Strediska pre sociálnu prácu

Čítať ďalej: Igračke, knjige, oprema za bebe – za porodice materijalno ugrožene

Dana, 15.09.2018. godine fejsbuk grupa Mamy Petrovčanky - Mame Petrovčanke je obezbedila poklone deci iz materijalno ugroženih porodica, igračke, knjige, slikovnice, opremu za bebe, koje će porodicama biti dodeljene posredstvom Centra za socijalni rad opštine Bački Petrovac. Mame - članice fejs grupe u toku cele godine sarađuju sa centrom za socijalni rad i obezbedjuju garderobu i obuću, kao i opremu za bebe za materijalno ugrožene porodice iz naše opštine. Verujemo da će se saradnja u narednom periodu nastaviti i unaprediti.

Čítať ďalej: Igračke, knjige, oprema za bebe – za porodice materijalno ugrožene

Čítať ďalej: „Prava i usluge starih u socijalnoj zaštiti“ – Tribina u organizaciji penzionera  u saradnji sa...

Dana, 11.09.2018. godine održana je tribina pod nazivom „Prava i usluge starih u socijalnoj zaštiti“ u prostorijama penzionera u Bačkom Petrovcu. Penzioneri su imali priliku da se upoznaju sa mogućnostima ostvarivanja prava na materijalnu podršku ,novčanu socijalnu pomoć, prava na dodatak za pomoć i negu drugog lica, jednokratnu novčanu pomoć, subvencije na plaćanje komunalnih usluga i usluge socijalne zaštite, smeštaj  u  Dom za penzionere i stare, lokalne usluge  Kućna nega i pomoć u kući, Savetovalište za brak i porodicu „Rodinka“.

Čítať ďalej: „Prava i usluge starih u socijalnoj zaštiti“ – Tribina u organizaciji penzionera u saradnji sa...

Čítať ďalej: Stručni skup „Kad nevidlјivi postanu vidlјivi – saradnja CSR i ustanova za smeštaj duševno/...

Dana, 29.05.2018. godine Centar za socijalni rad opštine Bački Petrovac organizaovao je i realizovao stručni skup pod nazivom „Kad nevidlјivi postanu vidlјivi – saradnja CSR i ustanova za smeštaj duševno/ mentalno obolelih lica“ u BačkomPetrovcu, u Lovačkom domu „Lesik“. Stručni skup je okupio  stručne radnike CSR opštine Bački Petrovac, Bačka Palanka i Bač, stručne radnike Doma za duševno obolela lica Čurug, „1. Oktobar“ iz StarogLeca, Dom za odrasle „Sveti Vasilije Čudotvorac“ iz Novog Bečeja, Doma Veternik, Dоma zа licа оmеtеnа u mеntаlnоm rаzvојu „Otthоn“ i Doma za stare i penzionere Apatin, korisnike/ stanare navedenih domova i članove njihovih porodica. Stručni skup je  pozdravio pomoćnik pokrajinskog sekretara za socijalnu politiku, gospodin predrag Radović, savetnice za socijalnu zaštitu  Pokrajinskog zavoda za socijalnu zaštitu, Maja Dumnić i Anđelija Đolović. Stručni skup je prijavljen Komori socijalne zaštite.

Čítať ďalej: Stručni skup „Kad nevidlјivi postanu vidlјivi – saradnja CSR i ustanova za smeštaj duševno/...

Informator o radu Centra za socijalni rad Opštine Bački Petrovac za 2017. godinu preuzmite ovde.

JLIB_HTML_PAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Podkategórie