Android aplikacija za sistem 48

andriod1

Sistem 48 predstavlja jedinstven informacioni sistem koji služi za efikasnije upravljanje i kvalitetniju kontrolu rada javnih preduzeća i službi Opštinske uprave.  Objedinjujući rad javnih i javno-komunalnih preduzeća i inspekcijskih službi, Sistem 48 omogućava rešavanje problema i zahteva građana, raspolaganje sredstvima na nov, moderan i funkcionalan način zasnovan isključivo na tehničkim podacima i činjenicama.

Sistem 48 je u potpunosti u funkciji građana koji pomoću njega mogu lakše i brže doći do prijave i rešavanja problema iz domena komunalnih delatnosti. U najkraćem mogućem roku, po prijavi problema, dežurne službe izlaze na teren. U roku od 48 sati građani će dobiti odgovor o statusu rešavanja svojih zahteva. Sistem 48 je dostupan u vidu aplikacije koja se može skinuti na Play store-u pod nazivom ’’Moj grad’’ i izuzetno je jednostavna za korišćenje, sadrži 4 menija “Prijava problema”, “Pregled zahteva”, ''Mapa problema'' i ''Građanstvo''.

U okviru ''Prijave problema'' koji su sortirani po oblastima i vrstama koje se mogu odabrati, moguće je slanje fotografije problema i same lokacije problema, bilo imenom i prezimenom ili anonimno. Takođe je moguće prijaviti problem na stranici Opštine Bački Petrovac https://www.backipetrovac.rs/vesti/obavestenja/sistem-48-pozivni-centar

U okviru ’’Građanstva’’ dostupne su sledeće opcije:

  1. 360° virtuelna prezentacija Opštine Bački Petrovac
  2. Red vožnje Dunavprevoza
  3. Lokacije besplatnog interneta na teritoriji opštine
  4. Prezentacija Aqua Parka PETROLAND

 

zastava222BANER

Budi popisivac

kulen3

vakcina19

sdsadas

JAVNO DOSTAVLJANJE

izbori2022

bilbord izmena baner

kupci 1

baner2022

Popis

JAZAVAC2

za sajt

Preuzimanje dokumenata

SREDNJOROCNI PLAN2

PLAN RAZVOJA3

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

baner sajt srpski latinica

 

Pregled javne imovine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика