Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

bilbordi1

U Opštini Bački Petrovac od prošle nedelјe nalaze se bilbord panoi na kojima su istaknuti najbolјi đaci sa teritorije ove opštine koji su postigli zapažene rezultate na republičkim i međunarodnim takmičenjima iz nauke i umetnosti.

Projekat Učim+Znam=Vredim, koji zajednički na teritoriji ove lokalne samouprave sprovode Udruženje za promociju društvene odgovornosti i Opština Bački Petrovac, predstavio je u Bačkom Petrovcu pet učenica Osnovne škole „Jan Čajak“ i u Gložanu jednu učenicu Osnovne škole „Jozef Marčok Dragutin“. Takođe, u Bačkom Petrovcu na jednom bilbordu predstavlјeno je svih šest đaka sa područja bačkopetrovačke opštine koji su učestvovali u ovogodišnjem projektu Učim+Znam=Vredim.

 bilbordi2

Predsednik Opštine Srđan Simić razgovarao je tim povodom sa predstavnicima Udruženja i na sastanku je konstatovano zadovolјstvo zbog rezultata ove akcije i izražna obostrana želјa da se ova saradnja u cilјu promovisanja najbolјih učenika kao društvenih uzora i pravih društvenih vrednosti nastavi i unapređuje i u narednom periodu.

Predsednik Udruženja za promociju društvene odgovornosti Aleksandar Savanović informisao je Simića da je ove godine u projektu Učim+Znam=Vredim učestvovalo sedam lokalnih samoupravo, a na više od 60 bilborda promovisano je preko 200 đaka iz Grada Novog Sada, te opština Beočin, Sremski Karlovci, Žabalј, Temerin, Srbobran i Bački Petrovac. On je istakao da je za uspeh ovog projekta bila izuzetno važna dobra saradnja sa Pokrajinskom vladom, lokalnim samoupravama i školama koje su kandidovale svoje najbolјe đake, ali je najvažniji doprinos bio upravo učenika koji su bili uspešni na mnogobrojnim takmičenjima u različitim oblastima i samim tim ispunili kriterijum da budu promovisani na bilbordima u ovoj godini.

bilbordi3