Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

ucim znam 1

 Opština Bački Petrovac priključila se kampanji promocije najboljih učenika na bilbordima „Učim+Znam=Vredim“, koju sprovodi Udruženje za promociju društvene odgovornosti iz Novog Sada. Od jeseni u Bačkom Petrovcu i Gložanu biće na bilbordima istaknuto šest najuspešnijih đaka iz tih sredina koji su u minuloj školskoj godini postigli zapažene rezultate na republičkim i međunarodnim takmičenjima.

 Tim povodom predsednik Opštine Bački Petrovac Srđan Simić primio je delegaciju Udruženja za promociju društvene odgovornosti, a nakon sastanka fotografisani su i učenici čija će lica krasiti bilborde na području opštine.

 

ucim znam 3

 Predsednik Udruženja Aleksandar Savanović zahvalio se Opštini Bački Petrovac što se priključila projektu „Učim+Znam=Vredim“ i time uzela učešće u promociju najboljih učenika u lokalnoj zajednici, istovremeno nastojeći da se znanje, talenat i učenje promovišu kao prave vrednosti. On je naglasio da su, pored Bačkog Petrovca, ovogodišnjim projektom obuhvaćene opštine Srbobran, Temerin, Žabalj, Beočin, Sremski Karlovci i Grad Novi Sad čiji će najbolji učenici osnovnih i srednjih škola takođe ove jeseni biti promovisani u bilbord kampanji. Savanović je naglasio da je prema uspehu đaka Opština Bački Petrovac jedna od uspešnijih u ovom projektu i da Osnovna škola „Jan Čajak” daje čak pet pobednika i osvajača značajnih priznanja na državnim i međunarodnim takmičenjima.

- Vrlo mi je drago da smo u jednoj tako zdravoj kampanji i da ovu decu koja su postigla izuzetne rezultate na republičkim i međunarodnim takmičenjima predstavimo u dobrom svetlu, da pokažemo da u našoj opštini, pre svega u OŠ “Jan Čajak” postoje deca koja marljivo vredno rade, a i ostvaruju zaslužene rezultate - izjavio je predsednik oštine Srđan Simić.

 On je izrazio nadu da će ova bilbord kampanja motivisati i druge učenike da se okušaju na takmičenjima u znanju i veštinama i da se možda već sledeće godine, kao najbolji učenici, nađu na bilbordima u opštini Bački Petrovac.

- Upravo ova kampanja treba da pokaže pravac u kom treba da idemo, a to je podržavanje, pre svega, dece u osnovnim školama, jer u njima je naša budućnost - zaključio je predsednik Simić.

ucim znam 2

 

Vojvodina development agency
Savet za praćenje primene kodeksa ponašanja funkcionera

Invest in Backi Petrovac

Regionalna razvojna agencija Bačka
Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED)
Lokalna akademska mreža

baner uprava za kapitalna ulaganja

Baner RFV

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj
Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj

logo csr

Web Baner Nagradna igra 2018