Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

ucim znam 1

 Opština Bački Petrovac priključila se kampanji promocije najboljih učenika na bilbordima „Učim+Znam=Vredim“, koju sprovodi Udruženje za promociju društvene odgovornosti iz Novog Sada. Od jeseni u Bačkom Petrovcu i Gložanu biće na bilbordima istaknuto šest najuspešnijih đaka iz tih sredina koji su u minuloj školskoj godini postigli zapažene rezultate na republičkim i međunarodnim takmičenjima.

 Tim povodom predsednik Opštine Bački Petrovac Srđan Simić primio je delegaciju Udruženja za promociju društvene odgovornosti, a nakon sastanka fotografisani su i učenici čija će lica krasiti bilborde na području opštine.

 

ucim znam 3

 Predsednik Udruženja Aleksandar Savanović zahvalio se Opštini Bački Petrovac što se priključila projektu „Učim+Znam=Vredim“ i time uzela učešće u promociju najboljih učenika u lokalnoj zajednici, istovremeno nastojeći da se znanje, talenat i učenje promovišu kao prave vrednosti. On je naglasio da su, pored Bačkog Petrovca, ovogodišnjim projektom obuhvaćene opštine Srbobran, Temerin, Žabalj, Beočin, Sremski Karlovci i Grad Novi Sad čiji će najbolji učenici osnovnih i srednjih škola takođe ove jeseni biti promovisani u bilbord kampanji. Savanović je naglasio da je prema uspehu đaka Opština Bački Petrovac jedna od uspešnijih u ovom projektu i da Osnovna škola „Jan Čajak” daje čak pet pobednika i osvajača značajnih priznanja na državnim i međunarodnim takmičenjima.

- Vrlo mi je drago da smo u jednoj tako zdravoj kampanji i da ovu decu koja su postigla izuzetne rezultate na republičkim i međunarodnim takmičenjima predstavimo u dobrom svetlu, da pokažemo da u našoj opštini, pre svega u OŠ “Jan Čajak” postoje deca koja marljivo vredno rade, a i ostvaruju zaslužene rezultate - izjavio je predsednik oštine Srđan Simić.

 On je izrazio nadu da će ova bilbord kampanja motivisati i druge učenike da se okušaju na takmičenjima u znanju i veštinama i da se možda već sledeće godine, kao najbolji učenici, nađu na bilbordima u opštini Bački Petrovac.

- Upravo ova kampanja treba da pokaže pravac u kom treba da idemo, a to je podržavanje, pre svega, dece u osnovnim školama, jer u njima je naša budućnost - zaključio je predsednik Simić.

ucim znam 2