Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

Backi Petrovac u ritmu Evrope 1

Povodom predstojećeg najvećeg dečijeg muzičkog takmičenja „Srbija u ritmu Evrope“ koje se ove godine održava 25. juna 2017. godine u Somboru, predsednik Opštine Bački Petrovac Srđan Simić sa svojim saradnicima dana 23. juna 2017. godine primio je decu iz naše opštine koja su učesnici ovogodišnje manifestacije. Takmičarima je poželeo mnogo sreće i uspeha na nastupu uz obećanje da će ih podržati glasanjem a takođe i svojim ličnim prisustvom sa delegacijom ispred opštine. Simbolično je podelio poklone za njihove navijače u vidu majica, zastavica i sl.

 

Backi Petrovac u ritmu Evrope 2

Naime deca iz naše opštine koja se takmiče na ovoj manifestaciji predstaviće nas jednom pesmom i plesom na jeziku Kraljevine Švedske koja je ujedno i ktitor naše opštine. Učesnici takmičenju „Srbija u ritmu Evrope“ su: Jana Jovankovič, Irena Struhar i Luka Lučić.

Radi podsećanja, najveće i najmasovnije dečije muzičko takmičenje „Srbija u ritmu Evrope“ ostvaruje se u saradnji sa ambasadama Evropske unije i svim predsednicima i gradonačelnicima Republike Srbije. Cilj manifestacije je podržavanje, razvijanje i upoznavanje mladih talenata u Srbiji, promocija interkulturalnosti, tolerancije, rodne ravnopravnosti, saradnje i edukacije.

Finalno takmičenje „Srbija u ritmu Evrope“ održaće se 25. juna 2017. godine sa početkom u 11:00 časova uz direktan prenos na TV PRVA. Deca iz Bačkog Petrovca će se predstaviti pod rednim brojem 12. Glasajmo i podržimo našu decu putem SMS poruke:

PESMA (razmak)12, na broj 1557.

Backi Petrovac u ritmu Evrope 3

Backi Petrovac u ritmu Evrope 4

 

Vojvodina development agency
Savet za praćenje primene kodeksa ponašanja funkcionera

Invest in Backi Petrovac

Regionalna razvojna agencija Bačka
Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED)
Lokalna akademska mreža

baner uprava za kapitalna ulaganja

RFVbannerM

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj
Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj

logo csr

SPG