Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

naslovna

U nedelјu 22. decembra 2019. godine u Bačkom Petrovcu na Trgu slobode održan je deseti po redu Božićni bazar. Iz godine u godinu ova već tradicionalna manifestacija je u našoj sredini postala više nego uspešna čiji je cilј da pokrene božićno raspoloženje i duh ne samo tokom Božića, već tokom celog adventnog perioda i svim građanima ponudi program i sadržaj po ugledu na Božićne bazare u drugim evropskim državama.

I ove godine su na bazaru svoje proizvode predstavili i promovisali udruženja građana, samostani izlagači i polјoprivredni proizvođači  iz Bačkog Petrovca kao i sa teritorije cele Vojvodine.

Svečano otvaranje Božićnog bazara je počelo u 14.00 časova uz obraćanje predsednika Opštine Bački Petrovac Srđana Simića. U nastavku manifestacije je održan prigodan kulturno – umetnički program posvećen Božiću na kojem su učestvovala deca iz osnovnih škola, mladi i solisti sa teritorije naše opštine. Na radost najmlađih tu je bio i Deda Mraz koji je ne samo učesnicima programa već i ostaloj deci koja su ovom prilikom došla na manifestaciju delio božićne paketiće koje su za njih obezbedili Opština Bački Petrovac  i  Marbo Produkt iz Maglića a deca iz udruženja sa posebnim potrebama „MI“ iz Bačkog Petrovca i „ ZAGRLJAJ“ iz Kulpina napravila su poklone u  vidu božićnih ikebana za starije učesnike programa.

Glavni organizator Božićnog bazara je Opština Bački Petrovac u saradnji sa Turističkom organizacijom Opštine Bački Petrovac

U večernjim časovima lјubitelјi zabavne muzike su mogli da se zabave uz LEGO BEND & ANDREA & NINA koji je ujedno i zatvorio ovu manifestaciju.

Vojvodina development agency
Savet za praćenje primene kodeksa ponašanja funkcionera

Invest in Backi Petrovac

Regionalna razvojna agencija Bačka
NALED logo
Lokalna akademska mreža

baner uprava za kapitalna ulaganja

RFVbannerM

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj
Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj

MICS baner

csr

SPG

bannerEupravazasajt

Ukljucivanje mladih

ssm2

sco2