Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

dan izazova1

Dana 31. maja 2017. godine sa početkom u 17.00 časova u Akva parku Petrolend u Bačkom Petrovcu održano je otvaranje manifestacije Dana izazova (Challenge Day) koja je najmasovnija, tradicionalna, međunarodno priznata i afirmisana manifestacija čiju realizaciju koordinira TAFISA –Međunarodna Asocijacija za Sport.

Ova akcija je bila organizovana sa ciljem animacije što većeg broja građana radi uključenja u rekreativne aktivnosti sa sportskim i kulturnim sadržajima kroz igru, druženje i zabavu.

Minimalni zadatak u okviru Dana izazova je bio da se svaki građanin bavi određenim sportsko-rekreativnim sadržajem u trajanju od najmanje 15 minuta neprekidno i tu aktivnost prijave Opštinskom organizacionom odboru.

Suština programa Dana izazova je bila međusobno nadmetanje dve, žrebom izabrane opštine iz iste kategorije, koje će korišćenjem najraznovrsnijih sportsko-rekreativnih sadržaja biti uspešniji u iniciranju i pokretanju većeg broja građana na vežbanje i aktivnosti. U ovom slučaju naš protivnik koji je izvučen žrebovanjem je bila Opština Arilje.

U ovoj akciji je u Srbiji učestvovalo preko 100 opština sa više od 800 hiljada učesnika.

Program Dana izazova u Srbiji je realizovan pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije u organizaciji Asocijacije Sport za sve Srbije i u suorganizaciji sa Sportskim savezom Srbije.

Vojvodina development agency
Savet za praćenje primene kodeksa ponašanja funkcionera

Invest in Backi Petrovac

Regionalna razvojna agencija Bačka
Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED)
Lokalna akademska mreža

baner uprava za kapitalna ulaganja

RFVbannerM

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj
Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj

logo csr

SPG