Donacija tehničke opreme Kompanije Marbo Product Opštini Bački Petrovac

naslovna1

Kompanija Marbo Product, koja  u okviru multinacionalne kompanije PepsiCo posluje već 13 godina na tržištima Zapadnog Balkana kao i  u opštini Bački Petrovac odnosno u Magliću, u okviru svog društveno odgovornog doprinosa lokalnoj zajednici, donirala je računarsku i drugu tehničku opremu i uređaje  javnim ustanovama opštine Bački Petrovac. Oprema je donirana Domu zdravlja „Bački Petrovac“, Predškolskoj ustanovi „Včielka“, Gimnaziji „Jan Kolar“, Osnovnoj školi „Jan Čajak“, Osnovnoj školi „Jan Amos Komenski“ u Kulpinu, Osnovnoj školi „Jozef Marčok Dragutin“ u Gložanu i Osnovnoj školi „Žarko Zrenjanin“ u Magliću.

Doniranu tehničku opremu čine laptopovi, štampači, monitori, desktop računari i tableti,  a u saradnji sa Opštinom Bački Petrovac uručena je javnim ustanovama koje funkcionišu pod njenom nadležnošću.

Ovim povodom su danas predsednica opštine Jasna Šproh zajedno sa direktorom fabrike PepsiCo u Magliću Robertom Bakom svečano uručili donaciju Zdravstvenoj ustanovi Dom zdravlja „Bački Petrovac“ i Osnovnoj školi „Jan Čajak“ u Bačkom Petrovcu.

Na ovoj donaciji tehničke opreme predsednica opštine se zahvalila istakavši da nam je ova donacije od izuzetnog značaja koja će znatno popraviti materijalno stanje ustanova i samim tim poboljšaće produktivnost rada.

IMG 9776 1

IMG 9782 1

IMG 9788 1

IMG 9799 1

IMG 9799 1

IMG 9803 1

IMG 9816 1

IMG 9822 1

IMG 9822 1

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика