Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

Obaveštavamo Vas da je Ambasada Republike Koreje u Beogradu raspisala konkurs za stipendije Vlade Republike Koreje, za postdiplomske (master i doktorske) i postdoktorske studije, za 2019. godinu.

Za stipendije se mogu prijaviti svi državlјani Republike Srbije koji imaju završen prethodni nivo studija sa bilo kog fakulteta (za master - završene osnovne studije, za doktorat - završene master studije). Prijava se odvija u nekoliko faza: najpre se vrši selekcija u ambasadi Republike Koreje u Srbiji, a zatim prijave preuzima National Institute for International Education (NIIED), koji vrši dalјu selekciju odabranih studenata. Dužina trajanja celog programa je 3 godine za master, odnosno 4 godine za doktorske studije. Trenutna kvota za ovu stipendiju je ukupno četiri (4) studenta iz Republike Srbije.
Potrebnu dokumentaciju, vodič za prijavu kao i informacije o univerzitetima u okviru ovog programa možete pronaći u Brošuri, koja će Vam biti dostavlјena elektronskim putem, kao i na sajtu Ambasade Koreje. Popunjenu dokumentaciju, odnosno prijavu, za ovaj program treba podneti ambasadi Republike Koreje najkasnije do 15. marta, na adresu Miloša Savčića 4, 11000 Beograd. Opšte informacije o studiranju u Republici Koreji možete naći na sledećoj internet adresi http://www.studyinkorea.go.kr/en/main.do.

Za dodatne informacije možete se obratiti Ambasadi Republike Koreje putem elektronske pošte: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

 

Vojvodina development agency
Savet za praćenje primene kodeksa ponašanja funkcionera

Invest in Backi Petrovac

Regionalna razvojna agencija Bačka
Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED)
Lokalna akademska mreža

baner uprava za kapitalna ulaganja

RFVbannerM

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj
Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj

logo csr

SPG

bannerEupravazasajt

Ukljucivanje mladih