Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

grb opstine vesti Na osnovu Plana i programa rada Radne grupe za izradu Lokalnog antikorupcijskog plana za Opštinu Bački Petrovac, koji je usvojen na sednici dana 28.09.2017. godine, javnosti Opštine Bački Petrovac se upućuje na javnu raspravu izrađen nacrt Lokalnog antikorupcijskog plana (LAP) za Opštinu Bački Petrovac, radi upoznavanja te davanja predloga, primedbi i sugestija na isti.

  Javna rasprava o ovom planskom aktu Opštine Bački Petrovac je otvorena od 13.10. do 20.10.2017. godine. U ovom periodu je moguće putem elektronske pošte na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. poslati predloge, primedbe i sugestije na isti.

  Nakon sagledavanja podnetih predloga, primedbi i sugestija, Radna grupa za izradu Lokalnog antikorupcijskog plana (LAP) za Opštinu Bački Petrovac će sačiniti definitivan tekst nacrta LAP-a i isti uputiti Opštinskom veću Opštine Bački Petrovac na razmatranje i utvrđivanje predloga.

 Skupština opštine Bački Petrovac ima obavezu, da do 31.10.2017. godine razmotri predlog LAP-a i da usvoji ovaj veoma važan planski dokumenat.

 

pdf.png Odluka o usvajanju LAP i Izvestaja o usvajanju LAP - 29.11.2017. god 

 

 

Vojvodina development agency
Savet za praćenje primene kodeksa ponašanja funkcionera

Invest in Backi Petrovac

Regionalna razvojna agencija Bačka
Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED)
Lokalna akademska mreža

baner uprava za kapitalna ulaganja

RFVbannerM

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj
Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj

logo csr

SPG