Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

Obaveštenja

Opširnije: Božićna čestitka

Opširnije: Božićna čestitka

Razvojni fond AP Vojvodine d.o.o. Novi Sad u saradnji sa Opštinom Bački Petrovac, Kancelarijom za lokalni ekonomski razvoj, organizuje  Prezentaciju kreditnih linija Fonda namenjenih registrovanim polјoprivrednim gazdinstvima,  pravnim licima i preduzetnicima (krediti za investicije, tos, obrtna sredstva, turizam(subvencionisana kamata) kupovinu polјoprivrednog zemlјišta, polјoprivredu, nabavku mehanizacije, IPARD program, krediti za kupovinu sistema za navodnjavanje, kamatne stope 1-3%, rok otplate 7 godina, grejs period do 24 meseca).

Opširnije: PREZENTACIJA ZA POLJOPRIVREDNIKE I PRIVREDNIKE

Dana 06. oktobra 2019. godine u nedelju će se održati 31. Petrovački maraton sa startom na Školskom igralištu OŠ „Jan Čajak“ u Bačkom Petrovcu u 9,00 časova (predškolska deca i niži razredi OŠ) i na Trgu slobode u ulici Maršala Tita u 10,00 časova (viši razredi OŠ, srednjoškolci i ostali).
Učesnici maratona će moći da se takmiče u 8 različitih kategorija:

Opširnije: 31. Petrovački maraton

odluku preuzmite ovde

Opština Bački Petrovac pristupila je izradi Lokalnog plana razvoja za period 2020 – 2027. godina u skladu sa odredbama Zakona o planskom sistemu Republike Srbije  ("Sl. glasnik RS", br. 30/2018).

Opširnije: Poziv na prvi sastanak Partnerskog foruma - izrada Lokalnog plana razvoja

Opširnije: Čestitka

Obaveštenje preuzmite ovde


Obavestenje