Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

Obaveštenja

OBAVEŠTENјE

O izvođenju radova na deonici opštinskog puta br. 2 Bački Petrovac - Kulpin:

Opširnije: Obaveštenje o izvođenju radova

Opširnije: OBAVEŠTENјEU periodu od 26.03.2018. do 23.04.2018. godine planirano je izvođenje radova na deonici opštinskog puta br. 2 Bački Petrovac-Kulpin (deonica od izlaska iz naselјenog mesta Bački Petrovac do deonice spajanja sa već rehabilitovanim kolovozom na kraju k.o. Kulpin). Radovi se izvode u četiri faze pod režimom obustavlјenog saobraćaja sa preusmeravanjem sa jednog puta na drugi odnosno obilaskom.

Opširnije: OBAVEŠTENјE

Obaveštavamo sva zainteresovana lica da u postupku nabavke radova za izgradnju višeporodičnih stambenih objekata, mogu preuzeti Obaveštenje o pokretanju javne nabavke na sledećoj adresi:

Opširnije: Obaveštenje o pozivu za podnošenje ponuda

Nabavka radova za izgradnju višeporodičnih stambenih objekata
OBAVEŠTENJE O POKRETANJU JAVNE NABAVKE – MEĐUNARODNI OTVORENI POSTUPAK

 

Preuzimanje dokumenta:


Obaveštenje o pokretanju nabavke


 

Opširnije: Obaveštenje poslodavcima na teritoriji opštine Bački Petrovac

Želimo da Vas obavestimo da je ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u saradnji sa Stalnom konferencijom gradova i opština i Privrednom komorom Srbije, započelo zajednički rad na primeni nove metodologije upisne politike u srednje škole za školsku 2017/18 godinu. 

Novom metodologijom predviđeno je da jedinica lokalne samouprave održi niz konsultativnih sastanaka tokom januara i februara  meseca ove godine.

Opširnije: Obaveštenje poslodavcima na teritoriji opštine Bački Petrovac

Opširnije: Javna tribina za poljoprivrednike

Obaveštavaju se svi poljoprivrednici sa teritorije Opštine Bački Petrovac da će danas 17. januara 2017. godine u velikoj Sali Skupštine Opštine Bački Petrovac sa početkom u 18:00 časova, održati javna tribina na temu poljoprivrede.

Na ovoj tribini će učestvovati pomoćnik Pokrajinskog sekretara za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo g. Mladen Petković i g. Vladislav Krsmanović a ispred Instituta za ratarstvo i povrtarstvo dr Jan  Turan i dr Milisav Stojaković.

Opširnije: Poziv za učešće u volonterskim progamima u Slovačkoj

Pozivamo sve zainteresovane da se prijavite za programe „On the footsteps of history“ 2015-2017 i „ Traditional farmstead“ 2016-2018 pod okriljem civilne organizacije Centaurus iz Slovačke. Ovaj volonterski projekat pod pokroviteljstvom je Erasmus+ Evropskog volonterskog servisa čiji je akreditovani parter Inicijativa za razvoj i saradnju.

Program volontiranja počinje 01. 12. 2016. godine i traje 6 meseci, do 1. 6. 2017. godine. Volonteri su smešteni na ranču lociranom u Banjskoj Bistrici u Slovačkoj. Program obuhvata trškove puta, troškove izdavanja vize po dolasku, životno osiguranje voontera, smeštaj, hranu i volonterski džeparac.

Opširnije: Poziv za učešće u volonterskim progamima u Slovačkoj

Opširnije: Rešenje o imenovanju stručne Komisije za ocenjivanje projekata u oblasti javnog informisanja Imenuje se Komisija za ocenjivanje projekata podnetih na Javni  poziv za učešće na konkursu za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog  informisanja na teritoriji opštine Bački Petrovac u 2016. godini i izradi predloga o dodeli sredstava (u dalјem tekstu: Komisija) u sastavu:

Opširnije: Rešenje o imenovanju stručne Komisije za ocenjivanje projekata u oblasti javnog informisanja

Opširnije: Javna rasprava o Programu razvoja sporta u Opštini za period 2016-2018U postupku pripreme nacrta Programa razvoja sporta, Opština Bački Petrovac sprovodi javnu raspravu o Programu razvoja sporta u Opštini Bački Petrovac za period 2016 - 2018.
Javna rasprava o Programu razvoja sporta sprovodi se u periodu od 16.12. do 18.12.2015.godine.

Opširnije: Javna rasprava o Programu razvoja sporta u Opštini za period 2016-2018

Opširnije: Obaveštenje predstavnicima javnih glasila za akreditaciju Skupština opštine Bački Petrovac je na svojoj 29. sednici, koja je održana dana 25.09.2015. godine donela Pravilnik o načinu i postupku obezbeđenja javnosti na sednicama Skupštine opštine Bački Petrovac i njenih radnih tela.

Opširnije: Obaveštenje predstavnicima javnih glasila za akreditaciju

Opširnije: Obaveštenje o regresiranju troškova prevoza učenika i studenata sa prebivalištem u Opštini Bački...Na osnovu Odluke o regresiranju troškova prevoza učenika i studenata sa prebivalištem u Opštini Bački Petrovac ( „Sl.list Opštine Bački Petrovac“, br.7/2014) od dana 26.09.2014.godine, regresiranje cene mesečnih karata za školsku 2015/2016 godinu vršiće Opštinska uprava Opštine Bački Petrovac:

Opširnije: Obaveštenje o regresiranju troškova prevoza učenika i studenata sa prebivalištem u Opštini Bački...

Opširnije: Sastanak na temu razvoja preduzetništva 
Dana 03. decembra 2014 Opštinu Bački Petrovac posetila je delegacija Regionalne privredne komore Novi Sad. Delegaciju je primio predsednik Opštine Bački Petrovac Pavel Marčok sa svojim saradnicima,načelnikom opštinske uprave Opštine Bački Petrovac Vladislavom Tarnocim, pomoćnikom predsednika Ondrejom Benkom, predstavnicom KLER-a Tamarom Kaćanski, Brnaislavom Kevenskim članom opštinskog Veća i predsednikom opštinskog udruženja privrednika Pavelom Palenkašom. 
Tema sastanka je bila uloga lokalne samouprave u razvoju i afirmaciji preduzetništva i preduzetničkog duha. 
Opširnije: Kompjuterska oprema za novu zadrugu    Opširnije: Kompjuterska oprema za novu zadrugu   Opširnije: Kompjuterska oprema za novu zadrugu
Dana 02. decembra 2014. godine predsednik Opštine Bač Dragan Stašević posetio je povrtarsku zadrugu u Gložanu i tom prilikom predsedniku Opštine Bački Petrovac Pavelu Marčoku i predstavniku zadruge Miroslavu Kudronu uručio računarsku opremu. Računarska oprema je nabavljena iz projekta Exange 4 pod nazvom „Ekonomska konkurentnost kroz udruživanje u poljoprivredne zadruge“, koji finansira Evropska unija a opština Bač i Bački Petrovac su partnreri na projektu.

Opširnije: Kompjuterska oprema za novu zadrugu

Strana 1 od 4