Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

Obaveštenja

Opširnije: INFORMATIVNA RADIONICA ZA POLJOPRIVREDNIKE                     Opširnije: INFORMATIVNA RADIONICA ZA POLJOPRIVREDNIKE                       Opširnije: INFORMATIVNA RADIONICA ZA POLJOPRIVREDNIKE

Opština Bački Petrovac, Regionalna razvojna agencija Bačka i Razvojna agencija Srbije
Vas pozivaju na informativnu radionicu za polјoprivrednike koja će se održati u sredu 05.12.2018. godine sa početkom u 16.00 časova u velikoj sali Skupštine opštine Bački Petrovac.

Opširnije: INFORMATIVNA RADIONICA ZA POLJOPRIVREDNIKE

OBAVEŠTENјE

O izvođenju radova na deonici opštinskog puta br. 2 Bački Petrovac - Kulpin:

Opširnije: Obaveštenje o izvođenju radova

Opširnije: OBAVEŠTENјEU periodu od 26.03.2018. do 23.04.2018. godine planirano je izvođenje radova na deonici opštinskog puta br. 2 Bački Petrovac-Kulpin (deonica od izlaska iz naselјenog mesta Bački Petrovac do deonice spajanja sa već rehabilitovanim kolovozom na kraju k.o. Kulpin). Radovi se izvode u četiri faze pod režimom obustavlјenog saobraćaja sa preusmeravanjem sa jednog puta na drugi odnosno obilaskom.

Opširnije: OBAVEŠTENјE

Obaveštavamo sva zainteresovana lica da u postupku nabavke radova za izgradnju višeporodičnih stambenih objekata, mogu preuzeti Obaveštenje o pokretanju javne nabavke na sledećoj adresi:

Opširnije: Obaveštenje o pozivu za podnošenje ponuda

Nabavka radova za izgradnju višeporodičnih stambenih objekata
OBAVEŠTENJE O POKRETANJU JAVNE NABAVKE – MEĐUNARODNI OTVORENI POSTUPAK

 

Preuzimanje dokumenta:


Obaveštenje o pokretanju nabavke


 

Opširnije: Obaveštenje poslodavcima na teritoriji opštine Bački Petrovac

Želimo da Vas obavestimo da je ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u saradnji sa Stalnom konferencijom gradova i opština i Privrednom komorom Srbije, započelo zajednički rad na primeni nove metodologije upisne politike u srednje škole za školsku 2017/18 godinu. 

Novom metodologijom predviđeno je da jedinica lokalne samouprave održi niz konsultativnih sastanaka tokom januara i februara  meseca ove godine.

Opširnije: Obaveštenje poslodavcima na teritoriji opštine Bački Petrovac

Opširnije: Javna tribina za poljoprivrednike

Obaveštavaju se svi poljoprivrednici sa teritorije Opštine Bački Petrovac da će danas 17. januara 2017. godine u velikoj Sali Skupštine Opštine Bački Petrovac sa početkom u 18:00 časova, održati javna tribina na temu poljoprivrede.

Na ovoj tribini će učestvovati pomoćnik Pokrajinskog sekretara za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo g. Mladen Petković i g. Vladislav Krsmanović a ispred Instituta za ratarstvo i povrtarstvo dr Jan  Turan i dr Milisav Stojaković.

Opširnije: Poziv za učešće u volonterskim progamima u Slovačkoj

Pozivamo sve zainteresovane da se prijavite za programe „On the footsteps of history“ 2015-2017 i „ Traditional farmstead“ 2016-2018 pod okriljem civilne organizacije Centaurus iz Slovačke. Ovaj volonterski projekat pod pokroviteljstvom je Erasmus+ Evropskog volonterskog servisa čiji je akreditovani parter Inicijativa za razvoj i saradnju.

Program volontiranja počinje 01. 12. 2016. godine i traje 6 meseci, do 1. 6. 2017. godine. Volonteri su smešteni na ranču lociranom u Banjskoj Bistrici u Slovačkoj. Program obuhvata trškove puta, troškove izdavanja vize po dolasku, životno osiguranje voontera, smeštaj, hranu i volonterski džeparac.

Opširnije: Poziv za učešće u volonterskim progamima u Slovačkoj

Opširnije: Rešenje o imenovanju stručne Komisije za ocenjivanje projekata u oblasti javnog informisanja Imenuje se Komisija za ocenjivanje projekata podnetih na Javni  poziv za učešće na konkursu za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog  informisanja na teritoriji opštine Bački Petrovac u 2016. godini i izradi predloga o dodeli sredstava (u dalјem tekstu: Komisija) u sastavu:

Opširnije: Rešenje o imenovanju stručne Komisije za ocenjivanje projekata u oblasti javnog informisanja

Opširnije: Javna rasprava o Programu razvoja sporta u Opštini za period 2016-2018U postupku pripreme nacrta Programa razvoja sporta, Opština Bački Petrovac sprovodi javnu raspravu o Programu razvoja sporta u Opštini Bački Petrovac za period 2016 - 2018.
Javna rasprava o Programu razvoja sporta sprovodi se u periodu od 16.12. do 18.12.2015.godine.

Opširnije: Javna rasprava o Programu razvoja sporta u Opštini za period 2016-2018

Strana 1 od 4