Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

Obavestenje o izvodjenju radova 1

Obaveštavamo građane naše opštine i građane koji tranzitiraju kroz Bački Petrovac da su u toku radovi na pojačanom održavanju državnog puta IIA reda broj 111, deonica kroz naselјe Bački Petrovac te da se radovi izvode u 3 faze.

U „FAZI 1“ građevinski radovi se izvode na predmetnoj deonici gde se zatvara  deo trase od početka deonice (ukrštaj Masarikove i Kolarove ulice-semaforisana raskrsnica) do ukrštaja ulice 14. vojvođanske udarne brigade sa Šafarikovom ulicom, pri čemu je saobraćaj u tom delu potpuno obustavlјen i regulisan saobraćajnom signalizacijom. Učesnici u saobraćaju su na svim prilazima raskrsnici obavešteni o obilaznoj trasi usled zatvaranja ovog dela raskrsnice. Obilazak u ovoj fazi odvijaće se ulicama: Prvomajskom, Lenjinovom, Jana Marčoka, Žitnom i Šafarikovom.

U „FAZI 2“ građevinski radovi se izvode na predmetnoj deonici gde se zatvara  deo trase od ukrštaja Novosadske ulice sa Šafarikovom do ukrštaja Novosadske ulice sa Partizanskom ulicom, pri čemu je saobraćaj u tom delu potpuno obustavlјen i regulisan saobraćajnom signalizacijom. Učesnici u saobraćaju su na svim prilazima raskrsnici obavešteni o obilaznoj trasi usled zatvaranja ovog dela raskrsnice. Obilazak u ovoj fazi odvijaće se ulicama: Šafarikovom i Partizanskom.

U „FAZI 3“ predviđeno je da se građevinski radovi izvrše u fazama za dužinu zone gradilišta od 250m  i to tako da se ni u jednoj od njih ne vrši obustava saobraćaja na delu državnog puta II A reda broj 111 od km 1+491 (ukrštaj sa ulicom Partizanskom) do km 2+033  (kraj gde se nalazi početak biciklističke staze).

Rušenje postojećeg kolovoza, slojeva droblјenog kamena i izrada asfaltnih slojeva  vršiće se na deonicama u dužini gradilišta od 250 m pri čemu će se za saobraćaj zatvarati samo jedna saobraćajna traka. Saobraćaj se reguliše naizmenično propuštanjem saobraćaja kada se jedna saobraćajna traka koristi za oba smera kretanja vozila, a reguliše se svetlosnim uređajem (semaforom).

Obavestenje o izvodjenju radova 2

Obavestenje o izvodjenju radova 3

Obavestenje o izvodjenju radova 4

Vojvodina development agency
Savet za praćenje primene kodeksa ponašanja funkcionera

Invest in Backi Petrovac

Regionalna razvojna agencija Bačka
Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED)
Lokalna akademska mreža

baner uprava za kapitalna ulaganja

RFVbannerM

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj
Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj

logo csr

SPG