Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

DSC 6894p

U velikoj sali Skupštine opštine Bački Petrovac 03. decembra 2017. godine obeležen je Međunarodni dan osoba sa invaliditetom

Ovim okuplјanjem podržana je ideja o potrebi pobolјšanja kvaliteta života osoba sa invaliditetom, o jednakosti lјudskih prava i ravnopravnom učešću u svim segmentima javnog života. U tu čast predsednik Opštine Bački Petrovac Srđan Simić primio je i ugostio decu iz udruženja sa posebnim potrebama „MI“ i „ ZAGRLjAJ“ sa teritorije opštine, udruženje invalida rada kao i pojedine osobe sa invaliditetom među koji sa se našli Stevan Nakić i Arsen Arsenović.

Predsednik opštine Srđan Simić nije krio svoje oduševlјenje velikim brojem učesnika i tim povodom je istakao da naša lokalna samouprava po prvi put obeležava ovako nešto i da ovaj dan treba da ukaže na bolјe razumevanje ovih osoba, pomogne da lјudi postanu svesniji prava, dostojanstva i dobrobiti osoba sa invaliditetom, i da se podigne nivo svesti o važnosti njihovog integrisanja u sve aspekte života, od ekonomskih i političkih, do društvenih i kulturnih.

Nakon svečanog prijema, priređena je kratka zakuska i osveženje za sve učesnike.

DSC 6854

DSC 6871

 

Vojvodina development agency
Savet za praćenje primene kodeksa ponašanja funkcionera

Invest in Backi Petrovac

Regionalna razvojna agencija Bačka
Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED)
Lokalna akademska mreža

baner uprava za kapitalna ulaganja

RFVbannerM

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj
Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj

logo csr

SPG