Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

srbija u ritmu 1

U četvrtak 06. jula 2017. godine u maloj sali Skupštine Opštine Bački Petrovac sa početkom u 12:00 časova pristupilo se svečanom potpisivanju Ugovora o saradnji između Opštine Bački Petrovac i organizacije „ EUROPIAN CAPITAL ADVISORS MANAGEMENT „ s.r.o. pod čijim pokroviteljstvom je manifestacija „ Srbija u ritmu Evrope „.

 

Ugovor o saradnji je ispred opštine potpisao njen predsednik Srđan Simić a ispred manifestacije „ Srbija u ritmu Evrope“ izvršni direktor ove manifestacije Igor Karadarević. Takođe od prisutnih su bili David Makević, direktor kancelarije za konekciju sa Ambasadama EU i pomoćnik predsednika opštine Srđan Stojanović.

srbija u ritmu 2

Najme, ovo je najmasovnije dečije muzičko takmičenje „ Srbija u ritmu Evrope“ koji se na naši prostorima održava već po deveti put i koje se ostvaruje u saradnji sa Ambasadama Evropske unije i svim predsednicima i gradonačelnicima Republike Srbije. Na ovom takmičenju su deca iz naše opštine učestvovala već po drugi put i predstavila se pesmom i plesom na jeziku Kraljevine Švedske koja je ujedno i ove godine bila ktitor naše opštine.

Potpisivanjem Ugovora o saradnji sa pomenutom manifestacijom, naša opština se ponovo uključuje u realizaciju ovog velikog projekata, gde će se naša deca po treći put takmičiti i sledeće 2018. godine.