Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

srbija u ritmu 1

U četvrtak 06. jula 2017. godine u maloj sali Skupštine Opštine Bački Petrovac sa početkom u 12:00 časova pristupilo se svečanom potpisivanju Ugovora o saradnji između Opštine Bački Petrovac i organizacije „ EUROPIAN CAPITAL ADVISORS MANAGEMENT „ s.r.o. pod čijim pokroviteljstvom je manifestacija „ Srbija u ritmu Evrope „.

 

Ugovor o saradnji je ispred opštine potpisao njen predsednik Srđan Simić a ispred manifestacije „ Srbija u ritmu Evrope“ izvršni direktor ove manifestacije Igor Karadarević. Takođe od prisutnih su bili David Makević, direktor kancelarije za konekciju sa Ambasadama EU i pomoćnik predsednika opštine Srđan Stojanović.

srbija u ritmu 2

Najme, ovo je najmasovnije dečije muzičko takmičenje „ Srbija u ritmu Evrope“ koji se na naši prostorima održava već po deveti put i koje se ostvaruje u saradnji sa Ambasadama Evropske unije i svim predsednicima i gradonačelnicima Republike Srbije. Na ovom takmičenju su deca iz naše opštine učestvovala već po drugi put i predstavila se pesmom i plesom na jeziku Kraljevine Švedske koja je ujedno i ove godine bila ktitor naše opštine.

Potpisivanjem Ugovora o saradnji sa pomenutom manifestacijom, naša opština se ponovo uključuje u realizaciju ovog velikog projekata, gde će se naša deca po treći put takmičiti i sledeće 2018. godine.

Vojvodina development agency
Savet za praćenje primene kodeksa ponašanja funkcionera

Invest in Backi Petrovac

Regionalna razvojna agencija Bačka
Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED)
Lokalna akademska mreža

baner uprava za kapitalna ulaganja

RFVbannerM

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj
Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj

logo csr

SPG