Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

grb opstine vestiDana 26.11.2019. godine održana je 102. (telefonska) sednica Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac.
Pored Srđana Simića kontaktirani su sledeći članovi Opštinskog veća: Jan Brna, Milan Anušjak, Karol Verle, Jan Meleg, Tatjana Zabunov, Predrag Bojanić i Aleksandar Nakić.
Zapisnik je sačinio sekretar Skupštine Opštine Bački Petrovac Rastislav Labat.

Sednicu je po hitnom postupku sazvao predsednik Opštinskog veća, tako što je sekretar Skupštine Opštine Bački Petrovac kontaktirao članove Opštinskog veća koji su se izjašnjavali povodom predloženih tačaka dnevnog reda.

 

D N E V N I  R E D

 

1. Upućivanje Javnog poziva za učešće u javnoj raspravi o nacrtu Odluke o budžetu Opštine Bački Petrovac za 2020. godinu;
2. Upućivanje Javnog poziva za učešće u javnoj raspravi o nacrtu Plana razvoja Opštine Bački Petrovac za period 2020-2027. godine.

Povodom 1. tačke dnevnog reda, građanima, udruženjima, stručnoj i ostaloj javnosti, je upućen Javni poziv za učešće u javnoj raspravi o nacrtu Odluke o budžetu Opštine Bački Petrovac za 2020. godinu, kojim se konstatuje da javna rasprava o nacrtu Odluke o budžetu Opštine Bački Petrovac za 2020. godinu počinje danom objavlјivanja ovog javnog poziva na zvaničnoj internet prezentaciji Opštine Bački Petrovac i traje do 15. decembra 2019. godine, da se predlozi i primedbe na nacrt Odluke o budžetu Opštine Bački Petrovac za 2020. godinu u toku trajanja javne rasprave mogu dostaviti u pisanoj formi lično u pisarnici Opštinske uprave Opštine Bački Petrovac ili poštom na adresu Opštinsko veće Opštine Bački petrovac, Kolarova 6, 21470 Bački Petrovac, kao i elektronskom poštom na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., da će se dana 9. decembra 2019. godine (ponedelјak), u zgradi Opštine Bački Petrovac, u Bačkom Petrovcu, Kolarova 6, u velikoj sali (I sprat), sa početkom u 19,00 časova, održati otvoreni sastanak predstavnika nadležnih organa Opštine Bački Petrovac sa zainteresovanim građanima, udruženjima, stručnom i ostalom javnošću, na kojem će se obrazložiti predmetni nacrt odluke a prisutni će moći usmeno da iznesu svoje predloge i primedbe povodom istog, te da se nacrt Odluke o budžetu Opštine Bački Petrovac za 2020. godinu može preuzeti na zvaničnoj internet prezentaciji Opštine Bački Petrovac (www.backipetrovac.rs), u prilogu ovog javnog poziva.
Povodom 2. tačke dnevnog reda, građanima, udruženjima, stručnoj i ostaloj javnosti, je upućen Javni poziv za učešće u javnoj raspravi o nacrtu Plana razvoja Opštine Bački Petrovac za period 2020-2027. godine, kojim se konstatuje da javna rasprava o nacrtu Plana razvoja Opštine Bački Petrovac za period 2020-2027. godine počinje danom objavlјivanja ovog javnog poziva na zvaničnoj internet prezentaciji Opštine Bački Petrovac i traje do 15. decembra 2019. godine, da se predlozi i primedbe na nacrt Plana razvoja Opštine Bački Petrovac za period 2020-2027. godine u toku trajanja javne rasprave mogu dostaviti u pisanoj formi lično u pisarnici Opštinske uprave Opštine Bački Petrovac ili poštom na adresu Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj Opštine Bački Petrovac, Kolarova 6, 21470 Bački Petrovac, kao i elektronskom poštom na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili putem sajta www.backipetrovac.rs, da će se dana 29. novembra 2019. godine (petak), u zgradi Opštine Bački Petrovac, u Bačkom Petrovcu, Kolarova 6, u velikoj sali (I sprat), sa početkom u 13,00 časova, održati otvoreni sastanak predstavnika organa Opštine Bački Petrovac, predstavnika UNDP i predstavnika Stalne konferencije gradova i opština sa zainteresovanim građanima, udruženjima, stručnom i ostalom javnošću, na kojem će se obrazložiti predmetni nacrt a prisutni će moći usmeno da iznesu svoje predloge i primedbe povodom istog, te da se nacrt Plana razvoja Opštine Bački Petrovac za period 2020-2027. godine može preuzeti na zvaničnoj internet prezentaciji Opštine Bački Petrovac (www.backipetrovac.rs), u prilogu ovog javnog poziva.

Vojvodina development agency
Savet za praćenje primene kodeksa ponašanja funkcionera

Invest in Backi Petrovac

Regionalna razvojna agencija Bačka
NALED logo
Lokalna akademska mreža

baner uprava za kapitalna ulaganja

RFVbannerM

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj
Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj

MICS baner

csr

SPG

bannerEupravazasajt

Ukljucivanje mladih