Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

grb opstine vestiDana 30.05.2018. godine održana je 52. sednica Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac, sa početkom u 15,00 časova, po pozivu predsednika Opštinskog veća Srđana Simića.

Pored Srđana Simića sednici su prisustvovali sledeći članovi Opštinskog veća: Jan Brna, Karol Verle, Radomir Zotović, Milan Anušjak, Jan Meleg, Tatjana Zabunov i Predrag Bojanić. Svoje odsustvo sa sednice je opravdao Aleksandar Nakić.

Zapisnik je vodio sekretar Opštinskog veća Rastislav Labat.

Osim članova Veća sednici su prisustvovali i pomoćnik predsednika opštine za sport i društvene delatnosti Srđan Stojanović, pomoćnik predsednika opštine za komunalne delatnosti Jasna Šproh, načelnik Opštinske uprave Milina Labat, rukovodilac Odelјenja za privredu, urbanizam, komunalno-stambene i inspekcijske poslove Ondrej Bovdiš i opštinski pravobranilac Vladislav Tarnoci.

Sednicu je otvorio Srđan Simić, koji je sve prisutne pozdravio, nakon čega je jednoglasno  usvojen sledeći

 

D N E V N I  R E D

 

1. Razmatranje predloga i donošenje Rešenja o obrazovanju Radne grupe za sprovođenje mera populacione politike u Opštini Bački Petrovac;
2. Razmatranje predloga i donošenje Rešenja o obrazovanju Projektnog tima za saradnju sa nemačkom organizacijom GIZ;
3. Pitanja i predlozi.

Povodom 1. tačke dnevnog reda, nakon rasprave, jednoglasno je doneto Rešenje o obrazovanju Radne grupe za sprovođenje mera populacione politike u Opštini Bački Petrovac.
Povodom 2. tačke dnevnog reda, nakon rasprave, jednoglasno je doneto Rešenje o obrazovanju Projektnog tima za saradnju sa Nemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju GIZ.
Povodom 3. tačke dnevnog reda vodila se diskusija o radu Zemlјišno-knjižnog odelјenja u Bačkom Petrovcu Osnovnog suda u Novom Sadu – gruntovnica, zatim o radu Službe za katastar nepokretnosti Bački Petrovac Republičkog geodetskog zavoda, kao i o donaciji Autonomne Pokrajine Vojvodine u vidu opremlјenog sanitetskog vozila za potrebe Doma zdravlјa Bački Petrovac.
Nakon što su obrađene sve tačke dnevnog reda, Srđan Simić se zahvalio prisutnima na saradnji i zaklјučio sednicu u 15,45 časova.

Vojvodina development agency
Savet za praćenje primene kodeksa ponašanja funkcionera

Invest in Backi Petrovac

Regionalna razvojna agencija Bačka
Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED)
Lokalna akademska mreža

baner uprava za kapitalna ulaganja

RFVbannerM

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj
Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj

logo csr

SPG

bannerEupravazasajt

Ukljucivanje mladih