Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

Pazljivko 1

Dana 17.10.2017. godine prvi put u gostima u našoj opštini bio je Pažlјivko sa predstavnicima Agencije za bezbednost saobraćaja.

Naime, Savet za bezbednost saobraćaja opštine Bački Petrovac na čelu sa predsednikom opštine Srđanom Simićem, ugostio je predstavnike Agencije za bezbednost saobraćaja, načelnika sektora za lokalne samouprave Branka Stamatovića sa njegovim saradnicima i tom prilikom održan je prvi zajednički sastanak sa članovima Saveta naše opštine. Na sastanku je pored predloženog dnevnog reda bilo reči i o merama koje je lokalna samouprava preduzela u cilјu unapređenja bezbednosti svih učesnika u saobraćaju kao i predlozima i merama čija se realizacija planira za naredni period.  

 

Pazljivko 2

Pazljivko 3

Pazljivko 4

Nakon zajedničkog sastanka održana je edukativna predstava „Pažlјivkova pravila u saobraćaju“ u Slovačkom vojvođanskom pozorištu kojoj je prisustvovalo oko 112 đaka prvaka sa teritorije naše opštine. Pažlјivko je, družeći se kroz interaktivnu predstavu sa đacima prvacima prošao kroz situacije sa kojima se deca mogu susresti na putu od kuće do škole i upoznao ih sa bezbednim ponašanjem u saobraćaju. Na kraju predstave đacima i učitelјima podelјene su edukativne slikovnice, kao i reflektujući privesci sa likom Pažlјivka.   

Vojvodina development agency
Savet za praćenje primene kodeksa ponašanja funkcionera

Invest in Backi Petrovac

Regionalna razvojna agencija Bačka
Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED)
Lokalna akademska mreža

baner uprava za kapitalna ulaganja

RFVbannerM

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj
Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj

logo csr

SPG