Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

naslovna

Njegova Ekselencija Adam Kunrad, ambasador Kraljevine Belgije u Beogradu u pratnji sa vlasnikom kompanije BLOCKX d.o.o.  g. Luisom Blockx su danas posetili Opštinu Bački Petrovac. Tim povodom je bio upriličen radni sastanak sa predsednicom opštine Jasnom Šproh i predsednikom Skupštine opštine dr Janom Jovankovičem koji su ujedno i svečano dočekali ambasadora Kraljevine Belgije u maloj sali Skupštine opštine.

Ova poseta ambasadora je jedna u nizu obilaska gradova i opština koje je želeo da upozna i u kojima posluje jedan od belgijskih investitora.

Na sastanku je pored predstavljanja opštine i šta naša opština može da ponudi u društvenom, privrednom i kulturnom smislu bilo i reči o industrijskim zonama i privlačenju novih investitora pošto dobro iskustvo belgijske kompanije koja već posluje ovde može biti od velike koristi za buduće investicije.

Nakon sastanka Njegova Ekselencija Adam Kunrad i vlasnik kompanije BLOCKX obišli su kompaniju, kako bi se ambasador bliže upoznao sa poslovanjem i samom proizvodnjom.

20200909 131210

20200909 131227

20200909 131324

DSC 05

DSC 42

DSC 48

 

Vojvodina development agency
Savet za praćenje primene kodeksa ponašanja funkcionera

Invest in Backi Petrovac

Regionalna razvojna agencija Bačka
NALED logo
Lokalna akademska mreža

baner uprava za kapitalna ulaganja

RFVbannerM

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj
Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj

MICS baner

csr

SPG

bannerEupravazasajt

Ukljucivanje mladih

ssm2

sco2