Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

Poseta Djokovic 00

U četvrtak 02. februara 2017. godine Opštinu Bački Petrovac je zvanično posetio potpredsednik Pokrajinske vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za privredu i turizam g. Ivan Đoković. Poseta je bila realizovana u maloj sali Skupštine opštine Bački Petrovac sa početkom u 12.00 časova gde je održan radni sastanak sa predsednikom Opštine Bački Petrovac Srđanom Simićem. Sastanku su prisustvovali i saradnici predsednika opštine kao i pokrajinska poslanica AP Vojvodine dr Tatijana Vujačić. Cilj ove posete kao i samog radnog sastanka je bio predočenje plana i programa lokalne samouprave u 2017. godini, infrastrukturnih projekata, podsticajnih mera i mogućnosti za unapređenje saradnje u predstojećem periodu.

U razgovoru sa predsednikom opštine i njegovim rukovodstvom  pokrajinski sekretar za privredu i turizam g. Đoković je bliže upoznat sa potencijalima i mogućnostima Opštine Bački Petrovac u domenu privrede i turizma kako bi se već ove godine, u okviru konkursa i mogućih podsticajnih mera, mogli implementirati neki od projekata koji su dovedeni u stepen izvesnosti u ovoj opštini.

Povodom ove posete potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za privredu i turizam g. Ivan Đoković je sa predsednikom opštine Srđanom Simićem obišao  fabriku d.o.o LAMPONE u Bačkom Petrovcu koja se bavi proizvodnjom žice i žičanih proizvoda, pletiva, ograda, kapija, metalnih užadi i sl. Tom prilikom je realizovan kratak obilazak pogona i izvršen uvid u rad i potencijal ove fabrike.

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1