Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

ministar 14

U petak 29.juna 2018. godine sa početkom 14.00 časova u upravnoj zgradi Biznis parka u Bačkom Petrovcu realizovano je potpisivanje Ugovor o zakupu industrijskog prostora između privatne industrijske zone Biznis park Bački Petrovac i nemačke kompanije SD Hirsch automotive (SD GmbH Klaus Hirsch ).

Ugovor su potpisali Aleksandra Rosenberg, direktorka kompanije SD Hirsch automotive i  Vladimir Tošić, direktor Biznis parka.

Kompanija SD Hirsch automotive je osnovana 1986. godine u Nemačkoj i bavi se proizvodnjom metalnih komponenata za autoindustriju. U proizvodnom programu su proizvodi za panorama krovove, kabrio sisteme, turbo punjače, sigurnosne pojaseve, deflektori vetra itd. Komponente se isporučuju auto kompanijama poput VW, Audi, Škoda, Mercedes-a, Jaguar i Range Rover. Proizvodi se izvoze širom Evrope, Sjedinjenih Američkih Država, Južne Amerike i Kine.

Plan je da se u Republici Srbiji sa proizvodnjom krene početkom naredne godine. Na samom početku bilo bi zaposleno oko 20 radnika dok bi se vremenom sa povećanjem proizvodnih kapaciteta i broj zaposlnih povećao na oko 100. 

Potpisivanju ugovora su prisustvovali i Nenad Popović, ministar bez portfelјa zadužen za inovacije i tehnološki razvoj kao i Srđan Simić, predsednik Opštine Bački Petrovac sa svojim saradnicima.

ministar 1

ministar 2

ministar 3

ministar 4

ministar 5

ministar 6

ministar 7

ministar 8

ministar 9

ministar 10

ministar 11

ministar 12

ministar 13

Vojvodina development agency
Savet za praćenje primene kodeksa ponašanja funkcionera

Invest in Backi Petrovac

Regionalna razvojna agencija Bačka
Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED)
Lokalna akademska mreža

baner uprava za kapitalna ulaganja

RFVbannerM

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj
Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj

logo csr

SPG

bannerEupravazasajt

Ukljucivanje mladih