Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

potpisivanje ugovora

U petak 03. novembra 2017. godine sa početkom u 14.00 časova u maloj sali Skupštine opštine Bački Petrovac realizovano je potpisivanje Ugovora između Opštine Bački Petrovac koju zastupa njen predsednik Srđan Simić i DOO „PUT INVEST“ Sremska Kamenica koga zastupa Ivan Plazonić.

Naime, predmet Ugovora je izvođenje radova na ojačanju i rehabilitaciji kolovozne konstrukcije puta od Bačkog Petrovca do Kulpina.

Radi podsećanja, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i direktor Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine Nedelјko Kovačević su u julu uručili ugovore predstavnicima gradova, opština, zdravstvenih institucija i institucija socijalne zaštite, koje su ostvarile pravo na bespovratna sredstva na javnim konkursima Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine.

Sredstva su dodelјena za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblastima saobraćajne infrastrukture, vodosnabdevanja i zaštite voda, lokalnog i regionalnog ekonomskog razvoja, obrazovanja, zdravstvene i socijalne zaštite.

Tim povodom je Opštini Bački Petrovac dodelјeno 90.572.294,40 dinara za projekt „Rehabilitacija i ojačanje kolovozne konstrukcije puta Bački Petrovac – Kulpin“.

potpisivanje ugovora2

Vojvodina development agency
Savet za praćenje primene kodeksa ponašanja funkcionera

Invest in Backi Petrovac

Regionalna razvojna agencija Bačka
Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED)
Lokalna akademska mreža

baner uprava za kapitalna ulaganja

RFVbannerM

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj
Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj

logo csr

SPG