Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

radovi na biciklistickoj stazi 1

Dana 06. maja 2015. godine na uglu Novosadske i Ribarske ulice u Bačkom Petrovcu predsednik Opštine Bački Petrovac Pavel Marčok zajedno sa svojim saradnicima obišao je radove na izgradnji biciklističke staze u Bačkom Petrovcu. Takođe je pogledao kako teku radovi u Ulici grobljanskoj i Ulici Branislava Mokića. Obilazak je završio u Kulpinu, gde je u finalnoj fazi izgradnja biciklističke staze. Osim predsednika Opštine Pavela Marčoka obilasku su prisustvovali i zamenik predsednika Skupštine opštine Bački Petrovac Spasoje Prodanov , direktor JP „Direkcija za izgradnju Bački Petrovac“ Ondrej Bovđiš i Miroslav Častven.
Sredstva za izgradnju biciklističke staze u Bačkom Petrovcu obezbeđena su iz budžeta Vlade APV i iz budžeta Opštine Bački Petrovac. Ukupna vrednost radova je 1.800.000,00 dinara.
Finansijska sredstva za radove u Ulici grobljanskoj, te izvršene radove u Ulici Branisalva Mokića, kao i za izgradnju biciklističke staze u Kulpinu iznose 3.100.000,00 dinara. Sredstva su obezbeđena iz budžeta Opštine Bački Petrovac a o realizaciji se stara JP „Direkcija za izgradnju Bački Petrovac“ iz Bačkog Petrovca.

radovi na biciklistickoj stazi 2

radovi na biciklistickoj stazi 3

radovi na biciklistickoj stazi 4

radovi na biciklistickoj stazi 5

radovi na biciklistickoj stazi 6

radovi na biciklistickoj stazi 7

radovi na biciklistickoj stazi 8

radovi na biciklistickoj stazi 9