Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

naslovna

Povodom predstojećeg najvećeg dečijeg muzičkog takmičenja „Srbija u ritmu Evrope“ koje se ove godine održava u Vranju, predsednik Opštine Bački Petrovac Srđan Simić dana 11. juna 2020. godine primio je decu iz naše opštine koja su učesnici ovogodišnje manifestacije u pratnji sa direktorom televizijskog programa i takmičenja “Srbija u ritmu Evrope” gospodinom Igorom Karadarevićem i izvršnim direktorom manifestacije “Srbija u ritmu Evrope” gospodinom Davidom Makević.

“Srbija u ritmu Evrope” je najveće dečije muzičko takmičenje u zemlji, namenjeno takmičarima uzrasta od 12 do 20 godina, deci i omladini Republike Srbije, koja su vrhunskog talenta za pevanje i ples. Podršku deci i omladini Srbije kroz ovaj televizijski format najveći ove vrste u našoj zemlji daju i ambasadori zemalja Evrope, Evropske Unije, Australije i Izraela. Program “Srbija u ritmu Evrope” će se u 2020. godini emitovati uživo iz grada pobednika 2019.godine – Grada Vranja. Cilj manifestacije je podržavanje, razvijanje i upoznavanje mladih talenata u Srbiji, promocija interkulturalnosti, tolerancije, rodne ravnopravnosti, saradnje i edukacije.
Naime deca iz naše opštine koja će se takmičiti na ovoj manifestaciji po 5 put predstaviće nas sa pesmom “ Mercy” na francuskom jeziku pod rednim brojem 13. Učesnice ovogodišnjeg takmičenju „Srbija u ritmu Evrope“ su: Tamara Ninić, Valentina Sljuka i Lea Ušjak.

1

2

3

4

5

6

7

8

Vojvodina development agency
Savet za praćenje primene kodeksa ponašanja funkcionera

Invest in Backi Petrovac

Regionalna razvojna agencija Bačka
NALED logo
Lokalna akademska mreža

baner uprava za kapitalna ulaganja

RFVbannerM

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj
Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj

MICS baner

csr

SPG

bannerEupravazasajt

Ukljucivanje mladih

ssm2

sco2

Medjunarodni dan devojcica resize