Srbija u ritmu Evrope 2020

naslovna

Povodom predstojećeg najvećeg dečijeg muzičkog takmičenja „Srbija u ritmu Evrope“ koje se ove godine održava u Vranju, predsednik Opštine Bački Petrovac Srđan Simić dana 11. juna 2020. godine primio je decu iz naše opštine koja su učesnici ovogodišnje manifestacije u pratnji sa direktorom televizijskog programa i takmičenja “Srbija u ritmu Evrope” gospodinom Igorom Karadarevićem i izvršnim direktorom manifestacije “Srbija u ritmu Evrope” gospodinom Davidom Makević.

“Srbija u ritmu Evrope” je najveće dečije muzičko takmičenje u zemlji, namenjeno takmičarima uzrasta od 12 do 20 godina, deci i omladini Republike Srbije, koja su vrhunskog talenta za pevanje i ples. Podršku deci i omladini Srbije kroz ovaj televizijski format najveći ove vrste u našoj zemlji daju i ambasadori zemalja Evrope, Evropske Unije, Australije i Izraela. Program “Srbija u ritmu Evrope” će se u 2020. godini emitovati uživo iz grada pobednika 2019.godine – Grada Vranja. Cilj manifestacije je podržavanje, razvijanje i upoznavanje mladih talenata u Srbiji, promocija interkulturalnosti, tolerancije, rodne ravnopravnosti, saradnje i edukacije.
Naime deca iz naše opštine koja će se takmičiti na ovoj manifestaciji po 5 put predstaviće nas sa pesmom “ Mercy” na francuskom jeziku pod rednim brojem 13. Učesnice ovogodišnjeg takmičenju „Srbija u ritmu Evrope“ su: Tamara Ninić, Valentina Sljuka i Lea Ušjak.

1

2

3

4

5

6

7

8

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика