Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

uprava petrovca 06

U okviru predstojećeg Dana planete Zemlje planirano je  prolećno spremanja sela. Tim povodom Ekološki pokret Zeleni – Petrovac je dana 08. aprila 2017. sa početkom u 9.00 časova pokrenuo radnu akciju uređenje Bačkog Petrovac koja je sprovedena u saradnji sa lokalnom samoupravom, JKP „ Progres“  svim udruženjima iz Bačkog Petrovca i uz učešće učenika osnovne škole. Ovoj akciji su se takođe priključili i odbornici  Skupštine opštine Bački Petrovac.

Akcija čiji cilj je bio prvenstveno uređenje naše životne okoline bila je više nego uspešna. Ofarbano je drveće, sređeni parkovi, školsko igralište i sva mesta ispred udruženja koja su učestvovala u njoj.

Kao znak zahvalnosti predsednica udruženja Ekološkog pokreta Zeleni – Petrovac, Mariena Krivak Stanković je svim udruženjima podelila  po jednu sadnicu drveća.

Predsednik Opštine Bački Petrovac Srđan Simić takođe nije krio svoje oduševljenje dobrim ishodom akcije, te se srdačno zahvalio svima koji su odvojili svoje vreme i došli da svi zajedno ulepšamo sredinu u kojoj živimo.