Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

Vesti

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Opština Bački Petrovac su potpisali Ugovor o namenskim transferima u socijalnoj zaštiti.

Opširnije: Podrška Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Opštini Bački Petrovac

Opširnije: Podrška Pokrajinske vlade za kapitalne projekte u Bačkom Petrovcu i Kulpinu

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je dana 31. januara 2018. godine ugovore za realizaciju 36 projekata na teritoriji 26 gradova i opština u AP Vojvodini. Ukupna vrednost tih ugovora je 2,3 milijarde dinara imajući u vidu sredstva koja su obezbedili Pokrajina i lokalne samouprave.

Opširnije: Podrška Pokrajinske vlade za kapitalne projekte u Bačkom Petrovcu i Kulpinu

Opširnije: Opština Bački Petrovac domaćin školskih takmičenja Južnobačkog okruga u odbojci

Dana 23. januara 2018. godine Opština Bački Petrovac je bila domaćin Prvenstva srednjih škola Južnobačkog okruga u odbojci u ženskoj konkurenciji. Prve utakmice i samo otvaranje ovog takmičenja je održano u sportskoj hali Osnovne škole „Jozef Marčok Dragutin“ u Gložanu.

Opširnije: Opština Bački Petrovac domaćin školskih takmičenja Južnobačkog okruga u odbojci

Opširnije: Pozivnica

Mesna zajednica Bački Petrovac Vas poziva da posetite Međunarodni festival kobasica Klobásafest 2018 koji će biti održan u Bačkom Petrovcu, 17. februara 2018. godine, u Vrbari. Možete doći kao član takmičarske ekipe, kao izlagač i prodavati vlastite proizvode ili kao posetilac koji će svojim glasanjem oceniti kvalitet proizvedenih kobasica.

Opširnije: Pozivnica

Opširnije: PROGRAM RADA SKUPŠTINE OPŠTINE BAČKI PETROVAC, ZA  2 0 1 8.  GODINUNa osnovu člana 116. stav 1. tačka 3. Statuta Opštine Bački Petrovac – prečišćeni tekst („Službeni list Opštine Bački Petrovac“, br. 1/2014), u prilogu ovog dopisa dostavlјa Vam se nacrt okvirnog Programa rada Skupštine opštine Bački Petrovac za 2018. godinu na javnu raspravu radi davanja predloga, sugestija i primedbi na isti.

Svoje predloge, sugestije i primedbe na nacrt okvirnog Programa rada Skupštine opštine Bački Petrovac za 2018. godinu možete dostaviti do 31.01.2018. godine, na adresu:

Opširnije: PROGRAM RADA SKUPŠTINE OPŠTINE BAČKI PETROVAC, ZA 2 0 1 8. GODINU

Opširnije: Novi LED brzinski displeji

U decembru mesecu Opština Bački Petrovac je preko sredstava opštinskog Fonda za bezbednost saobraćaja u Kulpinu postavila dva LED brzinska displeja u zoni škole. Naime brzinski displeji su postavlјeni pored opštinskog puta br. 2 Bački Petrovac-Kulpin u Ulici maršala Tita kako bi se unapredila bezbednost saobraćaja, posebno dece u zoni škole. Led brzinski displeji rade preko solarnog i električnog napajanja i pokazuju dve emocije (srećni i tužni smajli) u skladu sa izmerenom brzinom.

Opširnije: Novi LED brzinski displeji

Opširnije: Završeni radovi na adaptaciji OŠ „Jan Čajak“ Bački Petrovac

U sredu 03. januara 2018. godine predsednik Opštine Bački Petrovac Srđan Simić je sa svojim saradnicima obišao  završetak radova na Osnovnoj školi „Jan Čajak“ u Bačkom Petrovcu na kojoj je izvršena adaptacija objekta sa zamenom stolarije. Uspešno je zamenjena  kompletna spoljna stolarija i urađeni svi prateći radovi.

Opširnije: Završeni radovi na adaptaciji OŠ „Jan Čajak“ Bački Petrovac

Opširnije: Blahoželanie

Opširnije: Blahoželanie

Opširnije: Izveštaj sa 40. sednice Opštinskog veća Opštine Bački PetrovacDana 28.12.2017. godine održana je 40. sednica Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac, sa početkom u 08,05 časova, po pozivu predsednika Opštinskog veća Srđana Simića.

Pored Srđana Simića sednici su prisustvovali sledeći članovi Opštinskog veća: Jan Brna, Karol Verle, Radomir Zotović, Jan Meleg, Tatjana Zabunov i Predrag Bojanić.

 

Opširnije: Izveštaj sa 40. sednice Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac

Pravilnik možete preuzeti ovde:


 Pravilnik o uzbunjivanju


 

Opširnije: I Z V E Š T A J sa XVII sednice Skupštine opštine Bački Petrovac (22.12.2017. godine)               

                Sedamnaesta sednica Skupštine opštine Bački Petrovac održana je dana 22.12.2017. godine, sa početkom u 9,17 časova, na poziv predsednika Skupštine Jana Šulјana.

Opširnije: I Z V E Š T A J sa XVII sednice Skupštine opštine Bački Petrovac (22.12.2017. godine)

Centar za socijalni rad opštine Bački Petrovac je 20. i 21. decembra  realizovao dodelu jednokratne novčane pomoći u cilјu zadovolјenja egzistencijalnih potreba kao podrška i pomoć porodicama za prevazilaženje predstojećeg zimskog perioda.

Opširnije: Podrška materijalno ugroženim porodicama za prevazilaženje zimskog perioda

Opširnije: Završeni radovi na državnom putu IIA reda broj 111

Dana 21. decembra 2017. godine sa početkom u 12.00 časova predsednik Opštine Bački Petrovac Srđan Simić, svečano je otvorio i tim povodom proglasio uspešan završetak radova na državnom putu IIA reda broj 111 kroz naseljeno mesto Bački Petrovac koji se odvijao u 3 faze.

Opširnije: Završeni radovi na državnom putu IIA reda broj 111

Opširnije: Izveštaj sa 39. sednice Opštinskog veća Opštine Bački PetrovacDana 15.12.2017. godine održana je 39. sednica Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac, sa početkom u 08,05 časova, po pozivu predsednika Opštinskog veća Srđana Simića.

Pored Srđana Simića sednici su prisustvovali sledeći članovi Opštinskog veća: Jan Brna, Karol Verle, Radomir Zotović, Milan Anušjak, Jan Meleg, Tatjana Zabunov, Predrag Bojanić i Aleksandar Nakić.

Zapisnik je vodio sekretar Opštinskog veća Rastislav Labat.

 

Opširnije: Izveštaj sa 39. sednice Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac

Opširnije: Održan 8. Božićni bazar

U nedelju 17. decembra 2017. godine u Bačkom Petrovcu na Trgu slobode održan je osmi po redu Božićni bazar. Ova već tradicionalna manifestacija je u našoj sredini postala više nego uspešna čiji je cilj da pokrene božićno raspoloženje i duh ne samo tokom Božića, već tokom celog adventnog perioda i svim građanima ponudi program i sadržaj po ugledu na Božićne bazare u drugim evropskim državama.

Opširnije: Održan 8. Božićni bazar

Opširnije: Izveštaj sa 38. sednice Opštinskog veća Opštine Bački PetrovacDana 06.12.2017. godine održana je 38. (telefonska) sednica Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac, u periodu od 13,30 do 14,00 časova.Sednicu je po hitnom postupku sazvao predsednik Opštinskog veća Srđan Simić, tako što je svim članovima Opštinskog veća elektronskim putem poslat predlog dnevnog reda sa pratećim materijalom, odnosno predlozima odluka, radi razmatranja, a sekretar Opštinskog veća je kontaktirao članove Opštinskog veća koji su se izjašnjavali povodom tačaka dnevnog reda i predloga odluka.

Opširnije: Izveštaj sa 38. sednice Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac

Opširnije: Predsednik opštine uručio dečija auto sedišta

Dana 12. decembra 2017. godine u velikoj sali Skupštine opštine Bački Petrovac sa početkom u 12:00 časova, Saveta za bezbednost saobraćaja na čelu sa predsednikom opštine koji je ujedno i predsednik Saveta Srđanom Simićem, organizovao je kampanju namenjenu upotrebi dečijih zaštitnih sistema odnosno dečijih auto sedišta.

Opširnije: Predsednik opštine uručio dečija auto sedišta

Republika Srbija

Autonomna Pokrajina Vojvodina

OPŠTINA BAČKI PETROVAC

Skupština opštine Bački Petrovac

P r e d s e d n i k

Broj: 016 – 3/37 – 2017 - 02

Dana: 12.12.2017. godine

Bački Petrovac

Opširnije: Javna rasprava u vezi nacrta budžeta opštine za 2018. godinu

Opširnije: Izveštaj sa 37. sednice Opštinskog veća Opštine Bački PetrovacDana 29.11.2017. godine održana je 37. sednica Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac, sa početkom u 14,05 časova, po pozivu predsednika Opštinskog veća Srđana Simića.

 

 

 

Opširnije: Izveštaj sa 37. sednice Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac

Návrat ku koreňom

Anna Horvátová

Opširnije: TAM PRI DUNAJI V BRATISLAVE

Opširnije: TAM PRI DUNAJI V BRATISLAVE

Strana 6 od 32