Centar za socijalni rad

Humanost za vreme darivanja iz dana u dan

Opširnije: Humanost za vreme darivanja iz dana u dan

 I ove godine na inicijativu društvene fejzbuk grupe „Mame Petrovčanky – Mame Petrovčanke“,  u saradnji sa Centrom za socijalni rad opštine Bački Petrovac podelјeno je  54 božićnih, novogodišnjih paketića za decu iz materijalno ugroženih porodica u opštini Bački Petrovac.  „MAME“ su obradovale i decu bez roditelјskog  staranja koja se nalaze na porodičnom smeštaju i za njih su pripremile  15 prazničnih paketića. Paketiće su donirale porodice iz opštine Bački Petrovac. Hvala roditelјima i njihovoj deci koji su sa mnogo lјubavi  i pažnje pripremili poklone.

HUMANOST U VREME DARIVANјA

Opširnije: HUMANOST  U  VREME  DARIVANјA

Centar za socijalni rad opštine Bački Petrovac u saradnji sa JKP “Komunalac“Bački Petrovac“ i Udruženjem građana „Jedni za druge uvek tu“ Kragujevac, ispostava Bački Petrovac, koji su obezbedili praznične paketiće za decu sa smetnjama u razvoju a koja su ostvarila pravo na dodatak za pomoć i negu drugog lica kao i njihovim sestrama i braći, dana  21.12.2021. realizovali su podelu paketića za 34 –oro dece u njihovim porodicama..

I ove godine topliji domovi materijalno ugroženih porodica u opštini Bački Petrovac

U cilјu zadovolјenja egzistencijalnih potreba kao podrška i pomoć porodicama za prevazilaženje predstojećeg zimskog perioda Centar za socijalni rad opštine Bački Petrovac je u toku decembra  realizovao dodelu jednokratne novčane pomoći.

Podrška deci iz materijalno ugroženih porodica

Opširnije: Podrška deci iz materijalno ugroženih porodica

Centar za socijalni rad   je  tokom septembra realizovao,  tradicionalnu akciju podele jednokratne novčane pomoći porodicama  sa decom školskog uzrasta koje su ostvarile pravo na novčanu socijalnu pomoć u sistemu socijalne zaštite. 

Potkategorije

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика