Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

Centar za socijalni rad

Opširnije: Centar za socijalni rad aktivni učesnik na konferenciji „Predstavlјanje dobre prakse: informisanje...

Na poziv Pokrajinskog Zavoda za socijalnu zaštitu, dana 12.12.2019. godine u Hotelu „Šeraton“ u Novom Sadu, centar za socijalni rad opštine Bački Petrovac je predstavio svoje aktivnosti i rad na konferenciji „Predstavlјanje dobre prakse: informisanje građana/građanki o pravima i uslugama u sistemu socijalne zaštite“

Opširnije: Centar za socijalni rad aktivni učesnik na konferenciji „Predstavlјanje dobre prakse: informisanje...

Opširnije: Održan Okrugli sto  - „Procedure i postupanja različitih sektora u lokalnoj zajednici u odnosu na...

Dana, 29.11.2019.godine u maloj Sali opštine Bački Petrovac, održan je Okrugli sto pod nzivom „Procedure i postupanja različitih sektora u lokalnoj zajednici u odnosu na problematiku nasilјa u porodici  i vršnjačkom nasilјu“  koji je deo većeg projekta  pod nazivom "Razvijanje i unapređenje usluge bračno i porodično savetovalište Rodinka",  a koji je podržala opština Bački Petrovac i Pokrajinski sekretarijat za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova.

Opširnije: Održan Okrugli sto - „Procedure i postupanja različitih sektora u lokalnoj zajednici u odnosu na...

Opširnije: Obeležavanje meseca starijih  kroz edukaciju “ Pozitivno, aktivno i zdravo starenje“

Dana 29.10.2019. godine u prostorijama  Udruženja žena iz Bačkog Petrovca Centar za socijalni rad opštine Bački Petrovac je u saradnji sa istim obeležio mesec starijih putem edukativno – informativne prezentacije  na temu „Pozitivno, aktivno i zdravo starenje“ sa ciljem da se ukaže da starenje kao životni proces pojedinca je moguće učiniti aktivnim, zdravim  kroz različite načine kao što su  fizička aktivnost, pravilna i zdrava ishrana, preventivni lekarski pregledi, bogat socijalni život, negovanje ličnih prijateljstava, bavljenje hobijem i sl.

Opširnije: Obeležavanje meseca starijih kroz edukaciju “ Pozitivno, aktivno i zdravo starenje“

Opširnije: Učešće Opštine Bački Petrovac na  Sajamu  J=DNAKIH  u Beogradu

U pеriоdu оdržаvаnjа Меđunаrоdnоg bеоgrаdskоg sајmа knjigа kао јеdnа u nizu inоvаtivnih i аfirmаtivnih аktivnоsti ministаrstva rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja je sajam J=EDNAKIH koji ima za cilj da nа јеdinstvеn nаčin, nа јеdnоm mеstu i pоd istim slоgаnоm, prеdstаvi rеzultаtе i primеrе dоbrih prаksi zаsnоvаnih nа pristupu dа su svi grаđаni јеdnаki. Na poziv  Bilјаne Bаrоšеvić,  pоmоćnice ministrа – Sеktоr zа zаštitu оsоbа sа invаliditеtоm, opština Bački Petrovac je dana, 24.10.2019. godine na sajmu J=EDNAKIH,  prezentovala sektor socijalne zaštite u svojoj zajednici.

Opširnije: Učešće Opštine Bački Petrovac na Sajamu J=DNAKIH u Beogradu

Opširnije: Saradnja centra za socijalni rad i Edukativnog centra Avalon iz Bačkog Petrovca -jednake...

 

Edukativni centar Avalon i centar za socijalni rad potpisali su Protokol o saradnji  koji obuhvata promociju, afirmaciju i edukaciju o obrazovnim i vaspitnim vrednostima društva.

Opširnije: Saradnja centra za socijalni rad i Edukativnog centra Avalon iz Bačkog Petrovca -jednake...

Strana 5 od 19

Potkategorije