Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

Centar za socijalni rad

Opširnije: Odobrena novčana sredstva po konkursu AP Vojvodine za Projekat Centra za socijalni rad pod nazivom...

Centar za socijalni rad opštine Bački Petrovac je dana, 03.07.2017. godine u svečanoj sali Skupštine AP Vojvodine, potpisao Ugovor o dodeli novčanih sredstava iz budžeta AP Vojvodine, u iznosu od 450.000,00 dinara, po javnom konkursu za finansiranje programa „Pokaži mi, podrži me pa ći moći i znati“.

Opširnije: Odobrena novčana sredstva po konkursu AP Vojvodine za Projekat Centra za socijalni rad pod nazivom...

Opširnije: Obeležen Međunarodni dan porodice, 15. maj

Centar za socijalni rad opštine Bački Petrovac je u okviru obeležavanja Međunarodnog dana porodice, 15. maja, organizovao tribinu pod nazivm „Porodica u krizi – sistemi u funkciji očuvanja porodice“ koja je održana u velikoj sali Skupštine opštine Bakči Petrovac na dan porodice.

Cilj održavanja tribine je bio informisanje i podizanje svesti građana i lokalne zajednice o značaju porodice, izazovima sa kojima se porodica susreće u ličnim razvojnim ciklusima kao i izazivima koji su determinisani društvenim kretanjima, ostvrenoj intersektornoj saradnji u lokalnoj zajednici kao i mogućnostima za njeno unapredjenje , upoznavanjima sa postupcima CSR i školi u tretmanu porodice (ne nužno teškoća).

Opširnije: Obeležen Međunarodni dan porodice, 15. maj

Informator o radu Centra za socijalni rad Opštine Bački Petrovac za 2016. godinu preuzmite ovde.

Opširnije: Radni sastanak CPSU i CSR Bački Petrovac sa hraniteljskim porodicama

U skladu sa Protokolom o saradnji, potpisanim 23.01.2017.godine između Centar za socijalni rad opštine Bački Petrovac i Centra za porodični smeštaj i usvojenje Novi Sad, u utorak 12.04.2017. godine održan je  radni sastanak sa hraniteljskim porodicama iz opštine Bački Petrovac povodom preuzimanja nadležnosti nad hraniteljskim porodicama. Susret je organizovan sa svrhom međusobnog upoznavanja hraniteljskih porodica i saradnica za hraniteljstvo iz CPSU koje će u narednom periodu, u skladu sa Protokolom, pratiti i pružati podršku hraniteljskim porodicama u njihovom radu. Sastanku su priisutvovale Ivana Koprivica, direktorka CPSU Novi Sad, Vesna Aničić, supervizor sa saradnicaima kao i v.d.direktorka Centra za socijalni rad opštine Bački Petrovac, Biljana Drakulić sa saradnicama. 

Opširnije: Radni sastanak CPSU i CSR Bački Petrovac sa hraniteljskim porodicama

Opširnije: Sajam usluga socijalne zaštite u Novom Sadu

Sajam usluga socijalne zaštite u Novom Sadu koji će se održati 08.04. 2017.godine u periodu od 9,00 - 19,00 časova u centralnom holu Spens-a. Cilj Sajma usluga socijalne zaštite je umrežavanje javnih i privatnih ustanova u sistemu socijalne zaštite u cilju informisanja građana o svojim pravima u oblasti socijalne zaštite i vrstama usluga koje su im dostupne,

Prateći programi sajma i stručni skupovi su otvoreni za sve zainteresovane...

Opširnije: Sajam usluga socijalne zaštite u Novom Sadu

Strana 14 od 19

Potkategorije