Javni poziv za prijavljivanje registrovanih vinara za učešće u studijskoj poseti Danima vina

Regionalna razvojna agencija Bačka objavljuje javni poziv za prijavljivanje registrovanih vinara sa teritorije Autonomne Pokrajine Vojvodine za učešće u studijskoj poseti Danima vina i vinogradarstva koji se održavaju u Seksardu, vinskoj regiji Mađarske.
Studijska poseta se organizuje 20.septembra 2014.godine, sa ciljem upoznavanja registrovanih vinara sa prostora AP Vojvodine o iskustvima mađarskih vinara u korišćenju fondova Evropske unije za unapređenje proizvodnje vina i razvoj ruralnog turizma kroz izgradnju vinskih podruma, degustacionih sala, smeštajnih objekata i organizacije lokalnih turističkih manifestacija koje imaju za cilj afirmaciju vinskih regija i razvoj turizma. 
Poziv je otvoren i za zaposlene u Kancelarijama za lokalni ekonomski razvoj koji se bave izradom projekata iz onih Opština koje imaju ugovor o saradnji sa Regionalnom razvojnom agencijom Bačka.

Zainteresovani kandidati potrebno je da popunjeni prijavni formular dostave elektronskim putem na email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Rok za prijavu je 05.septembar 2014.godine. Prijave koje pristignu nakon ovog roka neće biti uzete u razmatranje.

Sve troškove jednodnevne studijske posete u celosti snosi Regionalna razvojna agencija Bačka. 
 
Prijavni formular preuzmite ovde.  

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика