Javni poziv za prijavljivanje registrovanih vinara za učešće u studijskoj poseti Danima vina

Regionalna razvojna agencija Bačka objavljuje javni poziv za prijavljivanje registrovanih vinara sa teritorije Autonomne Pokrajine Vojvodine za učešće u studijskoj poseti Danima vina i vinogradarstva koji se održavaju u Seksardu, vinskoj regiji Mađarske.
Studijska poseta se organizuje 20.septembra 2014.godine, sa ciljem upoznavanja registrovanih vinara sa prostora AP Vojvodine o iskustvima mađarskih vinara u korišćenju fondova Evropske unije za unapređenje proizvodnje vina i razvoj ruralnog turizma kroz izgradnju vinskih podruma, degustacionih sala, smeštajnih objekata i organizacije lokalnih turističkih manifestacija koje imaju za cilj afirmaciju vinskih regija i razvoj turizma. 
Poziv je otvoren i za zaposlene u Kancelarijama za lokalni ekonomski razvoj koji se bave izradom projekata iz onih Opština koje imaju ugovor o saradnji sa Regionalnom razvojnom agencijom Bačka.

Zainteresovani kandidati potrebno je da popunjeni prijavni formular dostave elektronskim putem na email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Rok za prijavu je 05.septembar 2014.godine. Prijave koje pristignu nakon ovog roka neće biti uzete u razmatranje.

Sve troškove jednodnevne studijske posete u celosti snosi Regionalna razvojna agencija Bačka. 
 
Prijavni formular preuzmite ovde.  

Popis

suff1

JAVNO DOSTAVLJANJE

kulen3

sns baner

izbori2022

JAZAVAC2

razvoj pozitiv baner za sajt

Preuzimanje dokumenata

SREDNJOROCNI PLAN2

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

Arhiva - Javni pozivi

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика