Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+
Menu

grb-opstine-vesti.png

Дана 18.09.2020. године одржана је 6. седница Општинског већа Општине Бачки Петровац.
Поред Јасне Шпрох сеници су присуствовали следећи чланови Општинског већа: Срђан Симић, Срђан Стојановић, Ондреј Бовђиш, Саша Пећковски, Александар Накић и Гавра Говорчин.
Записник је сачинила Кристина Бенка Стојисављевић, секретар Општинског већа Општине Бачки Петровац.

Седницу је по хитном поступку сазвао председник Општинског већа, а чланови Општинског Већа Општине Бачки Петровац су се изјашњавали поводом једне тачке дневног реда.

 

Д Н Е В Н И  Р Е Д

 

1. Разматрање усменог Амандмана који је на ИИИ седници Скупштине Општине Бачки Петровац поднео одборник Скупштине Општине Бачки Петровац др Јан Шуљан из Бачког Петровца на предлог Одлуке о другим изменама Одлуке о радноправном статусу заменика председника Скупштине.

 

Поводом 1. тачке дневног реда донет је Закључак којим се не прихвата Амандман који је 18.09.2020. године поднео одборник Скупштине Општине Бачки Петровац др Јан Шуљан из Бачког Петровца на предлог Одлуке о другим изменама Одлуке о радноправном статусу заменика председника Скупштине Општине Бачки Петровац.

 

НАПОМЕНА: Сви изрази, појмови, именице, придеви и глаголи у овом Извештају који су употребљени у мушком граматичком роду, односе се без дискриминације и на особе женског пола.

ZAIZBORE2020

Преузимање докумената

BANER RAZVOJ

Virtuelni matičar

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

informator o radu

Pregled javne imovine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac