Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

spiritOfYouth 0002

У среду 18. априла 2018. године у малој сали Скупштине општине Бачки Петровац са почетком у 10.00 часова реализовало  се потписивање Уговора између Омладинске организације „ SPIRIT OF YOUTH“ Београд на челу са председником удружења Милошем Обрадовићем и Општине Бачки Петровац на челу са председником општине Срђаном Симићем о додели средстава општине у циљу реализације пројеката Караван образовања „ SPIRIT OF YOUTH“ и Спортски караван „ SPIRIT OF YOUTH“ које ће ова омладинска организација да реализује у Општини Бачки Петровац и на тај начин представи нашу општину са два занимљива пројекта.

Наиме ови пројекти се реализују у форми каравана који путује Србијом и посећује различите локалне самоуправе, тачније њих тридесет, међу којима се нашла и наша општина и укључују се у њега основне и средње школе.

Пројекат „Караван образовања“ има за циљ промоцију дуалног образовања и помоћ у постепеној имплементацији таквог вида образовања.

Други пројекат „Спортски караван“ је намењен  подизању свести о здравим начинима живота и спорту као саставном делу свакодневнице. Један од циљева је и подстицање заједничког вежбања, како особе сличног узраста тако и особе различитог узраста (родитељи и деца, баке, деке и деца и сл.).

spiritOfYouth 0001

spiritOfYouth 0003

spiritOfYouth 0004

spiritOfYouth 0005

spiritOfYouth 0006

spiritOfYouth 0007

 

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj
Канцеларија за локални економски развој
Savet za praćenje primene kodeksa ponašanja funkcionera

Invest in Backi Petrovac

Regionalna razvojna agencija Bačka
NALED logo
Lokalna akademska mreža

baner uprava za kapitalna ulaganja

RFVbannerM

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj
Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj

MICS baner

csr

SPG

bannerEupravazasajt

Ukljucivanje mladih