Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

naslovna

Поводом предстојећег највећег дечијег музичког такмичења „Србија у ритму Европе“ које се ове године одржава у Врању, председник Општине Бачки Петровац Срђан Симић  дана 11. јуна 2020. године примио је децу из наше општине која су учесници овогодишње манифестације у пратњи са директором телевизијског програма и такмичења “Србија у ритму Европе” господином Игором Карадаревићем и извршним директором манифестације “Србија у ритму Европе” господином Давидом Макевић.

“Србија у ритму Европе” је највеће дечије музичко такмичење у земљи, намењено такмичарима узраста од 12 до 20 година, деци и омладини Републике Србије, која су врхунског талента за певање и плес. Подршку деци и омладини Србије кроз овај телевизијски формат највећи ове врсте у нашој земљи дају и амбасадори земаља Европе, Европске Уније, Аустралије и Израела. Програм “Србија у ритму Европе” ће се у 2020. години емитовати уживо из града победника 2019.године – Града Врања. Циљ манифестације је подржавање, развијање и упознавање младих талената у Србији, промоција интеркултуралности, толеранције, родне равноправности, сарадње и едукације.

Наиме деца из наше општине која ће се такмичити на овој манифестацији по 5 пут представиће нас са песмом “ Mercy” на француском језику под редним бројем 13. Учеснице овогодишњег такмичењу „Србија у ритму Европе“ су: Тамара Нинић, Валентина Сљука и Леа Ушјак.

1

2

3

4

5

6

7

8

ZAIZBORE2020

Преузимање докумената

BANER RAZVOJ

Virtuelni matičar

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

informator o radu

Pregled javne imovine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

sistem48
Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj
Канцеларија за локални економски развој
Savet za praćenje primene kodeksa ponašanja funkcionera

Invest in Backi Petrovac

Regionalna razvojna agencija Bačka
NALED logo
Lokalna akademska mreža

baner uprava za kapitalna ulaganja

RFVbannerM

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj
Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj

MICS baner

csr

SPG

bannerEupravazasajt

Ukljucivanje mladih