Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

Warning: imagecreatefromstring(): Data is not in a recognized format in /home/backipet/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1551

Warning: imagecreatefromstring(): Data is not in a recognized format in /home/backipet/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1551
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.backipetrovac.rs/images/stories/vesti/tribina-sport-omladina.jpg
There was a problem loading image http://www.backipetrovac.rs/images/stories/vesti/tribina-sport-omladina.jpg

tribina-sport-omladina.jpg 

Predstavnici Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu dr Milorad Dokmanac, Branko Vujović, Jasna Pešić i Miroslav Kovačev su u okviru nastavka realizacije projekta "Unapredimo sport u Vojvodini" u četvrtak 24. februara 2011 . godine posetili Opštinu Bački Petrovac . Pored predstavnika Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu poseti je prisustvovao i zamenik direktora Pokrajinskog zavoda za sport Mihailo Miletić.
U ime Opštine Bački Petrovac goste je primio i pozdravio zamenik predsednika opštine gospodin Jan Hansman. Osnovni cilj ove posete, svakako je bila organizacija tribine - radnog sastanka sa predstavnicima sportskih organizacija, obrazovnih ustanova kao i lokalne samouprave. 

Na samom početku posete predstavnici sekretarijata su u pratnji gospodina Jana Hansmana obišli otvorene sportske terene kao i novu i staru filskulturnu salu koje se nalaze u sklopu Osnovne škole u Bačkom Petrovcu.
Na početku tribune, nakon  obraćanja prisutnim, gospodin Jan Hansman  je u nekoliko reči ukazao na  predstojeće aktivnosti i u kratkim crtama goste upoznao sa stanjem sporta u Opštini Bački Petrovac.
U ime Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu obratio se  Branko Vujović , koordinator na ovom projektu .
Radni deo tribine otvorio je Dr. Milorad Dokmanac koji je u okviru svoje prezentacije govorio o modelima funkcionisanja sporta na nivou lokalne samouprave, kao jednog od osnovnih preduslova za stvaranje kvalitetnijih uslova za razvoj sporta. Branko Vujović, Jasna Pešić i Miroslav Kovačev su govorili o ulozi i mogućnostima saradnje sportskih organizacija i lokalne samouprave sa Pokrajinskim sekretarijatom za sport i omladinu, takođe u cilju stvaranja što boljih uslova za unapređenje sporta, dok je Mihailo Miletić u svom izlaganju predstavio Pokrajinski zavod za sport i mogućnosti koje zavod pruža u nadgradnji i unapređenju stručnog rada i sporta uopšte.

ZAIZBORE2020

Preuzimanje dokumenata

BANER RAZVOJ

Virtuelni matičar

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

informator o radu

Pregled javne imovine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac