Potpisan ugovor sa Elektrovojvodinom

trafo-1.jpg 

U sredu 23. marta 2011. godine u maloj  sali Skupštine opštine  Bački Petrovac potpisan je ugovor između Elektrovojvodine i Opštine Bački Petrovac.
Glavni cilj ovog ugovora je izgradnja trafostanice u industrijskoj zoni u Bačkom Petrovcu.
U ime Bačkopetrovačke opštine ugovor je potpisao direktor Direkcije za građevinsko zemljište , putnu privredu i komunalne delatnosti opštine Bački Petrovac Miroslav Častven a u ime Elektrovojvodine  direktor Mirko Majstorović.
Svečanom potpisivanju ugovora prisustvovali su narodni poslanik u Skupštini Republike Srbije Pavel Marčok, poslanik u Skupštini AP Vojvodine Jan Bohuš, Pavel Zima, direktor Direkcije za upravljanje Elektorvojvodine, Dragan Babić, direktor sektora za energetiku i investicije Elektrovojvodine  i Vladimir Turan, predsednik Opštine Bački Petrovac.
Ukupna vrednost investicije iznosi 13 miliona dinara a izgradnjom trafostanice u industrijskoj zoni u Bačkom Petrovcu nastavlja se realizacija projekta tehničkog i komunalnog opremanja industrijske zone.
Ovim činom postojećim i potencionalnim investitorima biće omogućeni dalji uslovi za rad i stvaranje industrijski razvijene opštine.

c_704_330_16777215_00_http___www.backipetrovac.rs_images_stories_vesti_trafo-2.jpg 

Popis

Untitled2

JAVNO DOSTAVLJANJE

kulen3

sns baner

vakcina19

izbori2022

JAZAVAC2

razvoj pozitiv baner za sajt

Preuzimanje dokumenata

SREDNJOROCNI PLAN2

PLAN RAZVOJA3

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

baner sajt srpski latinica

Pregled javne imovine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика