Sastanak fokus grupe pod nazivom „Odlaganje otpada u opštinama Bački Petrovac i Vrbas”

SO Vrbas

Dana 29.01.2015. godine u Vrbasu je održan drugi po redu sastanak fokus grupe pod nazivom „Odlaganje otpada u opštinama Bački Petrovac i Vrbas”. Isti predstavlja nastavak aktivnosti započetih na prvom sastanku koji se održao u Bačkom Petrovcu 04. decembra prošle godine.
Fokus grupu čine zainteresovani subjekti koji mogu doprineti rešavanju problema odlaganja otpada. Ovom sastanku su prisustvovali predsednici Opštine Bački Petrovac Pavel Marčok i Opštine Vrbas Bratislav Kažić sa svojim saradnicima, predstavnici privrednih subjekata, predstavnici Regionalne razvojna agencija Bačka i predstavnici JP „Vodevojvodine“. Prisutne je u ime opštine Vrbas pozdravio njen predsednik Bratislav Kažić a potom se prisutnima obratio predsednik Opštine Bački Petrovac Pavel Marčok. Sledilo je potpisivanje Sporazuma o saradnji između opština Vrbas i Bački Petrovac u oblasti rešavanja problema skladištenja otpada. Sam sporazum predstavlja rezultat zaključaka sa prošle sednice fokus grupe i dosadašnje saradnje. U nastavku je vođena diskusija u vezi rešavanja problematike vezane za skladištenje otpada i mogućnosti njegovog iskorišćavanja i pretvaranja u profit.
Sastanak je održan u okviru „MOPAL - model primene Arhurske konvencije u lokalu“ Ekološkog pokreta Vrbasa, podržanog od strane Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine i Opštine Vrbas.

SO Vrbas

SO Vrbas

Popis

Untitled2

JAVNO DOSTAVLJANJE

kulen3

sns baner

vakcina19

izbori2022

JAZAVAC2

razvoj pozitiv baner za sajt

Preuzimanje dokumenata

SREDNJOROCNI PLAN2

PLAN RAZVOJA3

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

baner sajt srpski latinica

Pregled javne imovine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика