Потписан уговор између Општине Бачки Петровац и Омладинске организације „SPIRIT OF YOUTH“

spiritOfYouth 0002

У среду 18. априла 2018. године у малој сали Скупштине општине Бачки Петровац са почетком у 10.00 часова реализовало  се потписивање Уговора између Омладинске организације „ SPIRIT OF YOUTH“ Београд на челу са председником удружења Милошем Обрадовићем и Општине Бачки Петровац на челу са председником општине Срђаном Симићем о додели средстава општине у циљу реализације пројеката Караван образовања „ SPIRIT OF YOUTH“ и Спортски караван „ SPIRIT OF YOUTH“ које ће ова омладинска организација да реализује у Општини Бачки Петровац и на тај начин представи нашу општину са два занимљива пројекта.

Наиме ови пројекти се реализују у форми каравана који путује Србијом и посећује различите локалне самоуправе, тачније њих тридесет, међу којима се нашла и наша општина и укључују се у њега основне и средње школе.

Пројекат „Караван образовања“ има за циљ промоцију дуалног образовања и помоћ у постепеној имплементацији таквог вида образовања.

Други пројекат „Спортски караван“ је намењен  подизању свести о здравим начинима живота и спорту као саставном делу свакодневнице. Један од циљева је и подстицање заједничког вежбања, како особе сличног узраста тако и особе различитог узраста (родитељи и деца, баке, деке и деца и сл.).

spiritOfYouth 0001

spiritOfYouth 0003

spiritOfYouth 0004

spiritOfYouth 0005

spiritOfYouth 0006

spiritOfYouth 0007

 

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика