Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

Centar za socijalni rad

Opširnije: Tribina Mentalno zdravlje

Međunarodni dan mentalnog zdravlja, 10. oktobar centar za socijalni rad opštine Bački Petrovac obeležiće organizovanjem Tribine pod nazivom „Mentalno zdravlje za sve“ koja će se održati 10.10. 2019. g. u sali Skupštine opštine Bački Petrovac sa početkom u 17.00 časova.

Opširnije: Tribina Mentalno zdravlje

Opširnije: PREVENTIVNE RADIONICE ZA RODITELJE

Dana 25.09.2019. godine u prostorijama Turističke organizacije opštine Bački Petrovac održan je set radionica sa ciljem osnaživanja roditeljske i partnerske uloge, kao i informisanja o prepoznavanju razvojnih izazova/ faze svake porodice.

Opširnije: PREVENTIVNE RADIONICE ZA RODITELJE

Opširnije: Školski pribor za decu porodica korisnika novčane socijalne pomoći

Saradnja Centra za socijalni rad opštine Bački Petrovac i grupe na društvenoj mreži facebook Mamy Petrovčanky - Mame Petrovčanke se i ove godine nastavlja.

Opširnije: Školski pribor za decu porodica korisnika novčane socijalne pomoći

Opširnije: Saradnja centra za socijalni rad  i akva parka „Petroland“

Centar za socijalni rad opštine Bački Petrovac je uspostavio saradnju sa akva parkom „Petroland“ iz Bačkog Petrovca obezbeđivanjem korišćenja sadržaja akva parka, bez nakanade, za korisnike ustanova socijalne zaštite. Ustanove socijalne zaštite obuhvaćene navedenom saradnjom su dugogodišnji saradnici centra i učesnici tradicionalnih aktivnosti centra pod nazivom „Kad nevidljivi postanu vidljivi“, Dom iz Starog Leca, Čuruga. Stare Moravice, Veternika i Novog Bečeja.

Opširnije: Saradnja centra za socijalni rad i akva parka „Petroland“

Opširnije: Konferencija slučaja u Bačkom Petrovcu

Dana 26.07.2019. godine u maloj sali Opštine Bački Petrovac održana je konferencija slučaja u saradnji sa Udruženjem Roma Novi Bečej- SOS telefon na jezicima nacionalnih manjina, a u okviru projekta „Integrisani odgovor na nasilјe nad ženama u Republici Srbiji- II faza“ podržan od strane Vlade R. Srbije uz podršku Švedske agencije za razvoj.

Opširnije: Konferencija slučaja u Bačkom Petrovcu

Strana 2 od 14

Potkategorije