Decenija Centra za socijalni rad

10CZSR 05

Povodom 10 godina postojanja i rada Centra za socijalni rad Opštine Bački Petrovac dana 08. novembra 2016. godine održana je prigodna svečanost u velikoj sali Skupštine opštine Bački Petrovac. Tom prilikom je dat osvrt na rad Centra za socijalni rad u vidu prezentacije gde je predstavljen rad i aktivnosti.

Jubileju su prisustvovali pomoćnica ministra Ministarstva za rad, zapošljavanje i boračka pitanja u oblasti briga o porodici i socijalna zaštita Branka Gajić, pokrajinski sekretar za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova Predrag Vuletić, predstavnici Pokrajinskog zavoda za socijalnu zaštitu, predsednik Opštine Bački Petrovac Srđan Simić sa saradnicima, kolege i saradnici iz drugih ustanova i instutucija u lokalnoj zajednici kao i predstavnici nevaldinog sektora sa kojima centar za socijalni rad u svom svakodnevnom radu ostvaruje intezivnu saradnju.

Povodom jubileja Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i  socijalna pitanja je opredelilo sredstva za kupovinu novog automobila Centru za socijalni rad.

Predsednik Opštine Bački Petrovac Srđan Simić  i v.d. direktorka Centra za socijalni rad Biljana Drakulić su bliže upoznali  pomoćnicu ministra i pokrajinskog sekretara sa aktuelnim poteškoćama na koje lokalna zajednica i Centar nailaze u svom radu kao i o mogućnostima poboljšanja uslova rada Centra za socijalni rad  čime bi se unapredio i kvalitet pružanja usluga građanima Opštine Bački Petrovac. 

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1

 

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика