Savet za zdravlje

Korona virus

Povodom obolјenja Kovid-19 koje izaziva novi Korona virus, Savet za zdravlјe Opštine Bački Petrovac poziva stanovništvo da prati uputstva koje propisuju relevantne ustanove poput Ministarstva zdravlјa, Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo AP Vojvodine i instituta i zavoda za javno zdravlјe.

IZVEŠTAJ O RADU SAVETA ZA ZDRAVLjE OPŠTINE BAČKI PETROVAC U 2018. GODINI

U skladu sa članom 19. stav 3. tačka 4. Poslovnika o radu Saveta za zdravlјe Opštine Bački Petrovac, Savet je na svojoj VIII sednici održanoj dana 23.01.2019. godine, u s v o j i o

PLAN RADA SAVETA ZA ZDRAVLjE OPŠTINE BAČKI PETROVAC ZA 2019. GODINU

U skladu sa članom 19. stav 3. tačka 6. Poslovnika o radu Saveta za zdravlјe Opštine Bački Petrovac, Savet je na svojoj 7. sednici održanoj dana 10.12.2018. godine, d o n e o

Upitnik o kvalitetu života u našoj zajednici

Upitnik se sastoji od 5 pitanja otvorenog tipa. Molimo Vas da odgovorite na svako pitanje u vidu kratkog sastava, sa maksimum do 250 reči. Odgovori bi trebalo da odražavaju Vaš stav o temama koje se obrađuju u upitniku. Oslonite se na Vaše profesionalno iskustvo, ali i lično iskustvo koje crpite iz života u Opštini Bački Petrovac.

U upitnik se ne unosi lično ime i prezime, već samo naziv i e-mejl adresa ustanove/ organizacije/ preduzeća/ udruženja iz kog dolazite.

Vaši odgovori neće biti povezani sa nazivom Vaše ustanove/ organizacije/ preduzeća/ udruženja odnosno oni neće biti dostupni istraživačima prilikom analize podataka, kao ni javnosti prilikom prikazivanja rezultata.

Preuzimanje

vakcina19

JAZAVAC2

razvoj pozitiv baner za sajt

Preuzimanje dokumenata

SREDNJOROCNI PLAN2

PLAN RAZVOJA3

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

baner sajt srpski latinica

Pregled javne imovine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика